Povezane vesti

"Pomozimo ovoj hrabroj majci da pronađe svoje dete": Oglasio se Igor Jurić o nestanku Đorđa Jankovića

"Pomozimo ovoj hrabroj majci da pronađe svoje dete": Oglasio se Igor Jurić o nestanku Đorđa Jankovića

Mondo 26.10.2025
Povodom nestanka mladića iz Kragujevca, Đorđa Jankovića, oglasio se i predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić. On je objavio potresan apel majke i zamolio ljude za pomoć. Naime, juče smo objavili potresnu poruku majke nestalog dečaka… »
Oglasio se Igor Jurić o nestanku Đorđa (19) iz Kragujevca: Objavio snimak majke i poslao važnu poruku

Oglasio se Igor Jurić o nestanku Đorđa (19) iz Kragujevca: Objavio snimak majke i poslao važnu poruku

Telegraf 26.10.2025
Povodom nestanka mladića iz Kragujevca, Đorđa Jankovića, oglasio se i predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić. On je objavio potresan apel majke i zamolio ljude za pomoć. Naime, j uče smo objavili potresnu poruku majke nestalog… »
Majčin vapaj iz Kragujevca: „Molim vas, pogledajte oko sebe, možda vidite mog Đorđa“

Majčin vapaj iz Kragujevca: „Molim vas, pogledajte oko sebe, možda vidite mog Đorđa“

iKragujevac 26.10.2025
Već sedam dana traje agonija porodice Janković iz Kragujevca. Mladić Đorđe Janković (19) nestao je u noći između 18. i 19. oktobra, a od tada mu se svaki trag gubi. Poslednji put je viđen oko tri sata ujutru u naselju Bubanj, a potraga za njim i dalje… »
Vapaj majke nestalog Đorđa (19) iz Kragujevca: Tatjana preklinje za pomoć: "Kao mali mi je napisao ovu poruku, sad ja molim…

Vapaj majke nestalog Đorđa (19) iz Kragujevca: Tatjana preklinje za pomoć: "Kao mali mi je napisao ovu poruku, sad ja molim…

Blic 26.10.2025
Već sedam dana traje potraga za Đorđem Jankovićem (19) iz Kragujevca, koji je nestao u noći između 18. i 19. oktobra. Mladić je poslednji put viđen oko tri sata ujutru, a od tada mu se gubi svaki trag. Dok policija i dalje pretražuje teren, majka… »

Vesti dana »