Повезане вести

"Помозимо овој храброј мајци да пронађе своје дете": Огласио се Игор Јурић о нестанку Ђорђа Јанковића

"Помозимо овој храброј мајци да пронађе своје дете": Огласио се Игор Јурић о нестанку Ђорђа Јанковића

Мондо пре 25 дана
Поводом нестанка младића из Крагујевца, Ђорђа Јанковића, огласио се и председник Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић. Он је објавио потресан апел мајке и замолио људе за помоћ. Наиме, јуче смо објавили потресну… »
Огласио се Игор Јурић о нестанку Ђорђа (19) из Крагујевца: Објавио снимак мајке и послао важну поруку

Огласио се Игор Јурић о нестанку Ђорђа (19) из Крагујевца: Објавио снимак мајке и послао важну поруку

Телеграф пре 25 дана
Поводом нестанка младића из Крагујевца, Ђорђа Јанковића, огласио се и председник Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић. Он је објавио потресан апел мајке и замолио људе за помоћ. Наиме, ј уче смо објавили потресну… »
Мајчин вапај из Крагујевца: „Молим вас, погледајте око себе, можда видите мог Ђорђа“

Мајчин вапај из Крагујевца: „Молим вас, погледајте око себе, можда видите мог Ђорђа“

иКрагујевац пре 25 дана
Већ седам дана траје агонија породице Јанковић из Крагујевца. Младић Ђорђе Јанковић (19) нестао је у ноћи између 18. и 19. октобра, а од тада му се сваки траг губи. Последњи пут је виђен око три сата ујутру у насељу Бубањ, а… »
Вапај мајке несталог Ђорђа (19) из Крагујевца: Татјана преклиње за помоћ: "Као мали ми је написао ову поруку, сад ја молим…

Вапај мајке несталог Ђорђа (19) из Крагујевца: Татјана преклиње за помоћ: "Као мали ми је написао ову поруку, сад ја молим…

Блиц пре 25 дана
Већ седам дана траје потрага за Ђорђем Јанковићем (19) из Крагујевца, који је нестао у ноћи између 18. и 19. октобра. Младић је последњи пут виђен око три сата ујутру, а од тада му се губи сваки траг. Док полиција и даље… »

Вести дана »