Povezane vesti

"Nora nije tvoja ćerka, prevarila sam i tebe i naciju": Šok priznanje pred Pinkovim kamerama, on odmah tražio DNK

"Nora nije tvoja ćerka, prevarila sam i tebe i naciju": Šok priznanje pred Pinkovim kamerama, on odmah tražio DNK

Mondo pre 25 dana
Aneli Ahmić, rijaliti učesnica koja se nedavno priključila Eliti 9 kako bi se obračunala sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem i sestrićem Neriom, šokirala je gledaoce kada je izjavila da "Nora nije njegova ćerka". Asmin Durdžić je zatražio od Aneli… »
"Nora nije tvoja ćerka!" Asmin tražio DNK test, Aneli šokirala sve: "Prevarila sam i tebe i naciju"

"Nora nije tvoja ćerka!" Asmin tražio DNK test, Aneli šokirala sve: "Prevarila sam i tebe i naciju"

Telegraf pre 25 dana
U najnovijem haosu u rijalitiju "Elita 9", Asmin Durdžić zatražio je od Aneli Ahmić da javno uradi DNK test kako bi se uverio da je zaista otac njihove ćerke Nore. Njegov zahtev izazvao je burnu reakciju kod Aneli, koja je prisutne zaprepastila svojim… »
Aneli priznala asminu: "Nora nije tvoja ćerka, prevarila sam i tebe i naciju"

Aneli priznala asminu: "Nora nije tvoja ćerka, prevarila sam i tebe i naciju"

Blic pre 25 dana
Asmin Durdžić je zatražio od Aneli Ahmić da javno uradi DNK test kako bi se uverio da je on zaista Norn otac, međutim njen potez je zaprepastio prisutne. - Malopre je samu sebe odrukala i rekla da je imala prve simptome trudnoće nakon tri dana. Bila je… »
Asmin Durdžić uskoro napušta Elitu Otkriveno još koliko će biti u rijalitiju, ovo nije smeo da kaže!

Asmin Durdžić uskoro napušta Elitu Otkriveno još koliko će biti u rijalitiju, ovo nije smeo da kaže!

Alo pre 25 dana
Slučajno se izlanuo i otkrio informaciju. Asmin Durdžić sinoć je tokom emisije zahtevao na DNK test, jer kako je rekao, sumnja da je Nora njegova ćerka. Njegova bivša partnerka Aneli Ahmić koja je pre nekoliko dana ušla u Elitu nije pristala na test… »
"Dete nije tvoje" Aneli pred milionima priznala da Nora nije Asminova ćerka: "Prevarila sam ga i..."

"Dete nije tvoje" Aneli pred milionima priznala da Nora nije Asminova ćerka: "Prevarila sam ga i..."

Alo pre 25 dana
Durdžić ostao zatečen, učesnici šokirani informacijom. Učesnici Elite su sinoć tokom emisije "Nominacije" birali između Aneli Ahmić i Luke Vujovića, a tom prilikom su ih i komentarisali. Na red je došao i Asmin Durdžić, bivši partner Ahmićeve sa kojim… »

Vesti dana »