Povezane vesti

Bane Mojićević otkrio sve o odnosu sa bivšom suprugom, pa spomenuo novu partnerku: "Upoznao sam njenu decu"

Bane Mojićević otkrio sve o odnosu sa bivšom suprugom, pa spomenuo novu partnerku: "Upoznao sam njenu decu"

Telegraf pre 5 dana
Pevača Baneta Mojićevića smo danas uhvatili na aerodromu po povratku sa jednog nastupa, gde je iskreno progovorio o predstojećem koncertu u MTS dvorani, odnosu sa bivšom suprugom i novom partnerkom, ali i o aktuelnim muzičkim planovima. - Radan je bio… »
"Ja bih voleo da okupim svoje kolege" Bane Mojićević najavio svoj prvi solistički koncert ali je i otkrio da sprema novi…

"Ja bih voleo da okupim svoje kolege" Bane Mojićević najavio svoj prvi solistički koncert ali je i otkrio da sprema novi…

Kurir pre 5 dana
Publika ga je zavolela zbog pevačkog talenta, ali Bane Mojićević osvojio je srca publike i kroz svoje imitacije u brojnim muzičkim emisijama. Pevač je viđen na aerodromu, gde je, prema saznanjima, razgovarao o svojim predstojećim nastupima u… »
"Ne zaslužuju ovakve stvari" Tamara Milutinović o slučaju Vujadina Savića, pa otkrila da li se čula s Mirkom

"Ne zaslužuju ovakve stvari" Tamara Milutinović o slučaju Vujadina Savića, pa otkrila da li se čula s Mirkom

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Tamara Milutinović, koja redovno nastupa i ima brojne zakazane nastupe, ovog nedeljnog prepodneva uhvatili smo je na aerodromu, gde je govorila o aktuelnim temama. - Jedva čekam da stignem kući. Od petka nisam kod kuće. Istina je da je pola… »

Vesti dana »