Povezane vesti
Sergeju novi ugovor u Al Hilalu: Odluka je bila laka, ovde sam doživeo najbolje trenutke
Dnevnik 26.10.2025
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić produžio je ugovor sa Al Hilalom, potvrdio je u nedelju klub iz Saudijske Arabije. -Od prvog dana kada sam došao, osetio sam nešto drugačije. Navijači, klub, duh – kao nigde drugde. U Al Hilalu, svaki momenat ima… »
Gotovo: Milinković-Savić potpisao!
B92 26.10.2025
Sergej Milinković-Savić, srpski fudbaler, potpisao je novi ugovor sa Al Hilalom. Sergej Milinković-Savić neće napuštati Saudijsku Arabiju u skorije vreme, kako je objavljeno u nedelju popodne. Dobro obavešteni Fabricio Romano javlja da su se Al-Hilal i… »
Sergej potpisao novi ugovor sa Al Hilalom
Sport klub 26.10.2025
Sergej Milinković-Savić produžio je ugovor sa Al Hilalom, potvrdio je u nedelju klub iz Saudijske Arabije. Srpski fudbaler će u Al Hilalu ostati najmanje do leta 2028. godine. „Od prvog dana kada sam došao, osetio sam nešto drugačije. Navijači, klub, duh… »
Zvanično: Poznato gde Sergej Milinković-Savić nastavlja karijeru
Nova 26.10.2025
Srpski fudbaler, Sergej Milinković-Savić, potpisao je novi ugovor sa Al Hilalom, zvanično je saopštio klub. Sergej će u Al Hilalu ostati najmanje do leta 2028. godine. „Od prvog dana kada sam došao, osetio sam nešto drugačije. Navijači, klub, duh – kao… »
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Oklahoma demonstrirala silu protiv Filadelfije, Tanderi slavili s +25!
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane