Повезане вести

Сергеју нови уговор у Ал Хилалу: Одлука је била лака, овде сам доживео најбоље тренутке

Сергеју нови уговор у Ал Хилалу: Одлука је била лака, овде сам доживео најбоље тренутке

Дневник 26.10.2025
Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић продужио је уговор са Ал Хилалом, потврдио је у недељу клуб из Саудијске Арабије. -Од првог дана када сам дошао, осетио сам нешто другачије. Навијачи, клуб, дух – као нигде другде. У Ал… »
Готово: Милинковић-Савић потписао!

Готово: Милинковић-Савић потписао!

Б92 26.10.2025
Сергеј Милинковић-Савић, српски фудбалер, потписао је нови уговор са Ал Хилалом. Сергеј Милинковић-Савић неће напуштати Саудијску Арабију у скорије време, како је објављено у недељу поподне. Добро обавештени Фабрицио Романо… »
Сергеј потписао нови уговор са Ал Хилалом

Сергеј потписао нови уговор са Ал Хилалом

Спорт клуб 26.10.2025
Сергеј Милинковић-Савић продужио је уговор са Ал Хилалом, потврдио је у недељу клуб из Саудијске Арабије. Српски фудбалер ће у Ал Хилалу остати најмање до лета 2028. године. „Од првог дана када сам дошао, осетио сам нешто… »
Званично: Познато где Сергеј Милинковић-Савић наставља каријеру

Званично: Познато где Сергеј Милинковић-Савић наставља каријеру

Нова 26.10.2025
Српски фудбалер, Сергеј Милинковић-Савић, потписао је нови уговор са Ал Хилалом, званично је саопштио клуб. Сергеј ће у Ал Хилалу остати најмање до лета 2028. године. „Од првог дана када сам дошао, осетио сам нешто другачије… »

Вести дана »