Povezane vesti
"Ponosan sam na te momke": Džordž Kluni oduševljen pljačkom Luvra
Mondo 26.10.2025
Holivudski glumac Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. Pogledajte fotografije Džordža Klunija… »
Džordž Kluni oduševljen krađom u Luvru: "Ponosan sam na te momke, to je za film"
Kurir 26.10.2025
Holivudski glumac Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. “Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma… »
Džordž Kluni o pljački u Luvru: Da li će ona inspirisati film "Ocean's 14": "Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma ste…
Blic 26.10.2025
Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. - Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma ste ponosni na te… »
Vesti dana »
NIS najavljuje 27.januara prve isporuke derivata iz rafinerije u Pančevu
Bloomberg Adria pre 42 minutajoš 29 povezanih
Blokiran Dekanat novosadskog Filozofskog fakulteta: Profesori traže odgovornost zbog otkaza Jeleni Kleut
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih i preko 120 povređenih
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 62 povezane
"Nismo spremni da budemo ucenjivani": Berlin i Pariz za oštriji odgovor Vašingtonu zbog carina i Grenlanda
NIN pre 32 minutajoš 62 povezane
Sudar kod stadiona na Bulevaru oslobođenja, patrole i radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Radio 021 pre 27 minutajoš 31 povezana