Povezane vesti
"Ponosan sam na te momke": Džordž Kluni oduševljen pljačkom Luvra
Mondo 26.10.2025
Holivudski glumac Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. Pogledajte fotografije Džordža Klunija… »
Džordž Kluni oduševljen krađom u Luvru: "Ponosan sam na te momke, to je za film"
Kurir 26.10.2025
Holivudski glumac Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. “Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma… »
Džordž Kluni o pljački u Luvru: Da li će ona inspirisati film "Ocean's 14": "Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma ste…
Blic 26.10.2025
Džordž Kluni je komentarisao nedavnu pljačku dragulja u Luvru, šaleći se da bi to moglo biti uključeno u nadolazeći film “Ocean’s 14”, u okviru franšize koja je proslavila prevarante i lopove. - Ako ste profesionalni lopov kao ja, veoma ste ponosni na te… »
Vesti dana »
Vozinja oduševio planetu potezom koji nije bio na TV-u, a onda rečima oduševio sve
Nova pre 2 minutajoš 32 povezane
Svetski šampion drhtao pred Zelenortskim Ostrvima - Argentina posle drame i produžetaka prošla dalje
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih
Vremenska klackalica se nastavlja – vikend bez vrućina i kiše, a potom stiže nova promena vremena
Euronews pre 17 minutajoš 8 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 5 satijoš 14 povezanih
Povređen radnik "gradske čistoće" u Rakovici! Pako sa kamiona, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 37 minutajoš 6 povezanih