Povezane vesti

Kaća Grujić četiri godina nakon svadbe otkrila: "Imala sam uslov za goste, samo jedna pevačica nije ispoštovala"

Kaća Grujić četiri godina nakon svadbe otkrila: "Imala sam uslov za goste, samo jedna pevačica nije ispoštovala"

Alo 26.10.2025
Kaća Grujić na svadbi imala uslov za goste. Nekoliko godina nakon svadbe Katarina Grujić otkrila je da je gostima postavila posebna pravila. Naime, Katarina je građansko venčanje organizovala samo za najbliže članove porodice i tada je nosila dve… »
Katarina Grujić imala zahtev za goste na svojoj svadbi: "Svi su me ispoštovali sem jedne pevačice"

Katarina Grujić imala zahtev za goste na svojoj svadbi: "Svi su me ispoštovali sem jedne pevačice"

Mondo 26.10.2025
Katarina Grujić udala se za fudbalera Marka Gobeljića 2022. godine, a sada je otkrila koji je to uslov imala za sve goste. Pogledajte fotografije Katarine Grujić u venčanici: Pevačica nije štedela kada je reč o venčanicama, pa je priznala da ih je… »
"Ovo je moj dan" Katarina Grujić otkrila detalje sa svadbe za devojke je imala posebnu poruku: Molim vas bez...

"Ovo je moj dan" Katarina Grujić otkrila detalje sa svadbe za devojke je imala posebnu poruku: Molim vas bez...

Kurir 26.10.2025
Pre četiri godine, Katarina Grujić je uplovila u bračne vode sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a tek sada je otkrila neke zanimljive detalje sa svadbe i posebne zahteve koje je imala za svoje goste. Godinama nakon venčanja, pevačica je priznala da je… »
"Imala sam uslov za sve goste na mojoj svadbi": Katarina Grujić otkrila šta su morale da ispoštuju zvanice: Jedna pevačica se…

"Imala sam uslov za sve goste na mojoj svadbi": Katarina Grujić otkrila šta su morale da ispoštuju zvanice: Jedna pevačica se…

Blic 26.10.2025
Pre četiri godine se Katarina Grujić udala za fudbalera Marka Gobeljića, a tek sada je otkrila detalje sa svadbe i koji uslov je imala za zvanice. Nekoliko godina nakon svadbe Katarina Grujić otkrila je da je gostima postavila posebna pravila. Naime… »

Vesti dana »