Povezane vesti
Zdravko Čolić i Tonči Huljić ispunili dugogodišnju želju: "Brine kao da je roditelj i brat"
Mondo 26.10.2025
Zdravko Čolić i Tonči Huljić ostvarila se dugogodišnja želja. Splitski hitmaker napisao je pesmu za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, a premijera spota za pesmu se očekuje sledeće nedelje. Pogledajte fotografije Zdravka Čolića: "Ja volim… »
Zdravko Čolić i Tonči Huljić zajedno u akciji: Prijatelji četiri decenije, a sada po prvi put i sarađuju
Telegraf 26.10.2025
Zdravku Čoliću i Tončiju Huljiću ostvarila se dugogodišnja želja. Splitski hitmejker napisao je pesmu za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, a premijera spota za pesmu se očekuje sledeće nedelje. - Ja volim Tončija i baš ga cenim u svakom… »
To mi je pravo otkriće: Zdravko Čolić u muzičkoj akciji sa Tončijem Huljićem (foto)
Večernje novosti 26.10.2025
MUZIČAR i kompozitor Tonči Huljić uradio je pemsu za pop zvezdu Zdravka Čolića koja će biti premijarno izvedena sledeće nedelje. Foto: In magazin Zdravko i Tonči ostvarili su dugogodišnju želju i pretvorili u stvarnost. - Volim Tončija i zaista ga cenim… »
Zdravko Čolić i Tonči Huljić zajedno u akciji: Vrhunski muzičari udružili talenat - iskustvo i emociju spojili u hit
Kurir 26.10.2025
Zdravko Čolić i Tonči Huljić ostvarila se dugogodišnja želja. Splitski hitmaker napisao je pesmu za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, a premijera spota za pesmu se očekuje sledeće nedelje ' Ja volim Tončija i baš ga cenim u svakom pogledu… »
Zdravko Čolić i Tonči Huljić u akciji, ispunili sebi dugogodišnju želju
Hello 26.10.2025
Zdravko Čolić i Tonči Huljić konačno su realizovali dugogodišnju zajedničku želju. Naime, splitski hitmejker napisao je pesmu za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvezda. Premijera spota očekuje se sledeće nedelje. - Ja volim Tončija, baš ga cenim u… »
Vesti dana »
Samoopredeljenje ocenilo zahtev za kažnjavanje Tačija i drugih kao "politički čin", Osmani poručila da je rat OVK bio "pravedan"
N1 Info pre 58 minutajoš 35 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 1 satjoš 81 povezana
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih
Tempiranje forme pred oktobarsku izbornu utakmicu: Ima li Dodikovih "igrača" u opoziciji?
Insajder pre 44 minutajoš 30 povezanih