Povezane vesti
"Na to pitanje ne mogu da dam odgovor!" Janik Siner o temi koja zanima planetu...
Večernje novosti 26.10.2025
ITALIJANSKI teniser Janik Siner doživeo je strahovit uspon u prethodnim sezonama, ali bi uskoro mogao da ostane bez ključnog čoveka u svom razvoju. Foto: Profimedia Deren Kejhil mogao bi da na zimu napusti Italijana sa kojim je sarađivao od 2022. godine… »
Siner na raskrsnici: "Ne mogu da odgovorim na to pitanje"
B92 26.10.2025
Janik Siner prolazi kroz najuspešniji period svoje karijere, ali istovremeno i kroz jednu od najosetljivijih promena u svom timu. Italijanski teniser, koji je u poslednje dve godine doživeo strelovit uspon, uskoro bi mogao da ostane bez čoveka koji je… »
Janik: Još ne znam ko će mi biti drugi trener dogodine
Sport klub 26.10.2025
Strelovit uspon Janika Sinera počeo je angažmanom Simonea Vanjocija i Darena Kejhila za trenere 2022. Do Australijskog opena te godine, Italijan je radio sa Rikardom Pjatijem, bio je „dečko koji obećava“, ali obećanja još nije ostvarivao. U Melburnu te… »
Vesti dana »
Vučić: Uložićemo mnogo u gradnju gasnih elektrana i u nuklearku zbog fabrika za ai
Euronews pre 3 minutajoš 27 povezanih
Poskupeo benzin: Ovo su nove cene goriva u Srbiji do sledećeg petka
Nedeljnik pre 4 satijoš 34 povezane
Optužnica protiv dvadesetogodišnjaka zbog pokušaja ubistva na Vračaru
Radio 021 pre 8 minutajoš 40 povezanih
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 4 satijoš 16 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 2 satajoš 58 povezanih