Povezane vesti
Vreme je za zimske gume: Poskupeli pneumatici i usluge vulkanizera, pogledajte kolike su sada cene
Nova pre 25 dana
Bliži se 1. novembar, a vozači vrlo dobro znaju šta to znači - vreme je za zamenu letnjih guma zimskim koje su od novembra pa do 1. aprila obavezne na svim vozilima. Iako su vozači u zakonskoj obavezi da u ovom periodu imaju zimske gume na točkovima svog… »
Koje su cene zimskih guma i kolike su kazne: Vulkanizer objasnio šta nikako ne treba raditi
Mondo pre 25 dana
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, zimske gume su obavezne na automobilima i moraju se koristiti sve do 1. aprila naredne godine. Zimski pneumatici moraju da imaju šaru dubine od najmanje četiri milimetra i obavezni su kada na kolovozu ima snega… »
Koliko koštaju zimske gume? Svi vozači su u obavezi da ih imaju od 1. novembra
Alo pre 25 dana
Od 1. novembra svi vozači su u zakonskoj obavezi da na točkove svojih vozila stave zimske gume ukoliko su putevi zahvaćeni vremenskim nepogodama, a evo i kolike troškove će vozači snositi ove zime. Od 1. novembra svi vozači su u zakonskoj obavezi da na… »
Od 1. novembra obavezna zamena guma: Kako se kreću cene i šta sve vozači treba da znaju?
Euronews pre 25 dana
Od 1. novembra vozači u Srbiji trebalo bi da letnje gume zamene zimskim. Pored zamene guma, vozači će od sledeće subote biti u obavezi da u gepeku imaju i zimsku opremu. Cene pneumatika, kao i prethodnih godina, variraju. Kreću se od 4.000 pa sve do… »
Počinje period obavezne zimske opreme – od 1. novembra ne krećite na put bez zimskih guma! Zimske gume
Volim Zrenjanin pre 25 dana
Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, vozači su dužni da na automobilima imaju zimske pneumatike na svim točkovima ako na kolovozu ima snega, leda ili poledice. Dubina šare na gumama mora biti najmanje 4 milimetra. Takođe, preporučuje se da vozači u… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 43 minutajoš 46 povezanih
Zelenski je pristao? Pao dogovor sa SAD: Dokument će biti potpisan u kratkom roku
B92 pre 39 minutajoš 44 povezane
Proglašene vanredne odbrane od poplava na teritoriji Južne Morave; vanredno u Vranju i Lebanu
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane