Povezane vesti
"Svi se drogiraju sem mene" Željko Šašić osuo žešću paljbu po kolegama, pa otkrio "Prazni su mi džepovi..."
Telegraf pre 7 dana
Željko Šašić danas popodne stigao je sa nastupa u inostranstvu. Po kišovitom vremenu, pevač je žurio da sačeka prevoz i što pre se odveze kući. Iako umoran kao i većina njegovih kolega, on je bio raspoložen da kratko proćaska sa našom ekipom u hodu… »
"Svi se drogiraju sem mene!" Poznati pevač bez zadrške potkačio kolege
Kurir pre 7 dana
Željko Šašić, koji će uskoro biti član žirija jednog takmičenja, danas se vratio sa nastupa koji je imao u inostranstvu, vidno raspoložen. Dok je prilazio okupljenim novinarima koji su ga sačekali na aerodromu, on je kao iz topa rekao da se pevači… »
"Svi se drogiraju sem mene": Željko Šašić žestoko isprozivao kolege, pa otkrio da su mu džepovi prazni
Mondo pre 6 dana
Željko Šašić danas popodne stigao je sa nastupa u inostranstvu. Po kišovitom vremenu, pevač je žurio da sačeka prevoz i što pre se odveze kući. Iako umoran kao i većina njegovih kolega, on je bio raspoložen da kratko proćaska sa medijima, pa se u hodu… »
Vesti dana »
Desetoro ljudi izbodeno nožem u vozu u Britaniji, uhapšene dve osobe
RTV pre 42 minutajoš 15 povezanih
Miljenović fokusiran: Protiv Spartaka ozbiljan izazov, ali motivacije ne fali!
Hot sport pre 8 minutajoš 20 povezanih
Nevreme juri ka Srbiji: Večeras se sve menja, oglasio se i RHMZ: Haos počinje u ovom delu zemlje
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih
Drugi krug izbora za gradonačelnike 33 opštine u Sjevernoj Makedoniji
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 4 povezane