Povezane vesti

"Svi se drogiraju sem mene" Željko Šašić osuo žešću paljbu po kolegama, pa otkrio "Prazni su mi džepovi..."

"Svi se drogiraju sem mene" Željko Šašić osuo žešću paljbu po kolegama, pa otkrio "Prazni su mi džepovi..."

Telegraf pre 7 dana
Željko Šašić danas popodne stigao je sa nastupa u inostranstvu. Po kišovitom vremenu, pevač je žurio da sačeka prevoz i što pre se odveze kući. Iako umoran kao i većina njegovih kolega, on je bio raspoložen da kratko proćaska sa našom ekipom u hodu… »
"Svi se drogiraju sem mene!" Poznati pevač bez zadrške potkačio kolege

"Svi se drogiraju sem mene!" Poznati pevač bez zadrške potkačio kolege

Kurir pre 7 dana
Željko Šašić, koji će uskoro biti član žirija jednog takmičenja, danas se vratio sa nastupa koji je imao u inostranstvu, vidno raspoložen. Dok je prilazio okupljenim novinarima koji su ga sačekali na aerodromu, on je kao iz topa rekao da se pevači… »
"Svi se drogiraju sem mene": Željko Šašić žestoko isprozivao kolege, pa otkrio da su mu džepovi prazni

"Svi se drogiraju sem mene": Željko Šašić žestoko isprozivao kolege, pa otkrio da su mu džepovi prazni

Mondo pre 6 dana
Željko Šašić danas popodne stigao je sa nastupa u inostranstvu. Po kišovitom vremenu, pevač je žurio da sačeka prevoz i što pre se odveze kući. Iako umoran kao i većina njegovih kolega, on je bio raspoložen da kratko proćaska sa medijima, pa se u hodu… »

Vesti dana »