Повезане вести

Откривено ко се заиста свиђа анели! Није Лука, а ни Јањуш, бивши пријатељ је разоткрио: Поверила ми се...

Откривено ко се заиста свиђа анели! Није Лука, а ни Јањуш, бивши пријатељ је разоткрио: Поверила ми се...

Курир 26.10.2025
Марко Ђедовић неретко на друштвеним мрежама коментарише актуелна збивања у ''Елити 9'', а сада је, јасније него икад, дао суд о ситуацији која интригила гледаоце, а тиче се породице Ахмић. - Она би да буде главна тема, наравно… »
"Због тог ритуала је преминуо..." Ђедовић изустио шокантне тврдње о језивом обреду Сите Ахмић

"Због тог ритуала је преминуо..." Ђедовић изустио шокантне тврдње о језивом обреду Сите Ахмић

Ало 26.10.2025
Ђедовић изустио шокантне тврдње о језивом обреду Сите Ахмић. Марко Ђедовић неретко на друштвеним мрежама коментарише актуелна збивања у ''Елити 9'', а сада је, јасније него икад, дао суд о ситуацији која интригила гледаоце, а… »
"Због тог ритуала је преминуо..." Марко Ђедовић изнео све доказе о језивом обреду који је спроводила Сита, па открио како је…

"Због тог ритуала је преминуо..." Марко Ђедовић изнео све доказе о језивом обреду који је спроводила Сита, па открио како је…

Курир 26.10.2025
Марко Ђедовић неретко на друштвеним мрежама коментарише актуелна збивања у ' 'Елити 9'', а сада је, јасније него икад, дао суд о ситуацији која интригила гледаоце, а тиче се породице Ахмић. - Једва сам чекао да уђе у ријалити… »

Вести дана »