Povezane vesti
Otkriveno ko se zaista sviđa aneli! Nije Luka, a ni Janjuš, bivši prijatelj je razotkrio: Poverila mi se...
Kurir pre 7 dana
Marko Đedović neretko na društvenim mrežama komentariše aktuelna zbivanja u ''Eliti 9'', a sada je, jasnije nego ikad, dao sud o situaciji koja intrigila gledaoce, a tiče se porodice Ahmić. - Ona bi da bude glavna tema, naravno. Mislim da joj se Anđelo… »
"Zbog tog rituala je preminuo..." Đedović izustio šokantne tvrdnje o jezivom obredu Site Ahmić
Alo pre 6 dana
Đedović izustio šokantne tvrdnje o jezivom obredu Site Ahmić. Marko Đedović neretko na društvenim mrežama komentariše aktuelna zbivanja u ''Eliti 9'', a sada je, jasnije nego ikad, dao sud o situaciji koja intrigila gledaoce, a tiče se porodice Ahmić. -… »
"Zbog tog rituala je preminuo..." Marko Đedović izneo sve dokaze o jezivom obredu koji je sprovodila Sita, pa otkrio kako je…
Kurir pre 6 dana
Marko Đedović neretko na društvenim mrežama komentariše aktuelna zbivanja u ' 'Eliti 9'', a sada je, jasnije nego ikad, dao sud o situaciji koja intrigila gledaoce, a tiče se porodice Ahmić. - Jedva sam čekao da uđe u rijaliti. Primirio sam se jedan… »
Vesti dana »
Brnabić: Tužan dan za Srbiju, dobro je što je skup u Novom Sadu prošao mirno
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Tragedija u Keniji: Kiše aktivirale klizišta: Poginula najmanje 21 osoba, 30 se vodi kao nestalo
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana