Povezane vesti
"On uopšte ne sluša moje pesme": Rada Manojlović na ivici suza govorila o svom ocu
Mondo pre 8 dana
Rada Manojlović govorila je o uspehu svoje nove pesme. Otkrila je da je mišljenje hejtera ne zanimaju, a bila je na ivici suza kada je spomenula svog oca. Pogledajte fotografije Rade Manojlović: "On mi je napisao 'pesma ti je seljačka', ja sam mu rekla… »
Rada Manojlović na ivici suza zbog oca: Uhvatili smo je na aerodormu, pa pomenula estradu: "Ne mešam im se u krevet i u crte"
Blic pre 8 dana
Radu Manojlović uhvatili smo na beogradskom aerodromu kada se vraćala sa jednog svoj nastupa. Rada je bila umorna, ali zadovoljna, naročito zbog uspeha njene nove pesme "Na putu do Beča". Prvo je otkrila da je komentari hejtera ne zanimaju, a onda je… »
Rada na ivici suza zbog oca: Pomenula estradu pa otkrila zašto je nedavno plakala "Ne mešam im se u krevet..."
Telegraf pre 8 dana
Radu Manojlović uhvatili smo na beogradskom aerodromu kada se vraćala sa jednog svog nastupa. Rada je bila umorna, ali zadovoljna, naročito zbog uspeha njene nove pesme. Podršku kolega koje je dobila je posebnu spomenula, osvrnuvši se na Breskvicinu… »
Vesti dana »
Poslanici danas započinju raspravu o Zakonu o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
Beta pre 50 minutajoš 12 povezanih
Istoričar: Što duže Vučić bude odlagao rasplet, cena pada sa vlasti biće viša - on više ne može da dobije bitku
N1 Info pre 45 minutajoš 1 povezana