Повезане вести
Нови играч Партизана: „Углавном сам миран, а неки кажу да сам луд“
Спутник 27.10.2025
Нови кошаркаш Партизана Бруно Фернандо је открио да се радује прилици да као члан црно-белих игра више него у Реал Мадриду, као и да је вољан да период адаптације прође на најбољи могуц́и начин. Репрезентативац Анголе је у… »
Најновије појачање Партизана открило зашто је изабрало баш црно-беле: „Кажу да сам луд…“
Нова 27.10.2025
Нови кошаркаш Партизана, Бруно Фернандо, изнео је прве утиске по потписивању уговора за црно-беле. Бруно Фернандо је у недељу потписао за Партизан, а онда је говорио за платформу црно-белих, „Парт+“. „Чуо сам много сјајних… »
Бруно Фернандо након потписа за Партизан: Играћу онако како Обрадовић каже!
Хот спорт 27.10.2025
Анголац искрено о Реалу, навијачима Партизана и новим саиграчима. Нови кошаркаш Партизана, Бруно Фернандо, отворено је говорио о свом доласку у Београд и очекивањима у разговору за клупску платформу „Парт+“. Репрезентативац… »
Бруно Фернандо тек стигао у Партизан и одмах послао поруку: "Једва чекам да осетим атмосферу навијача"
Мондо 27.10.2025
Партизан је од почетка доживео неколико проблема, свакако најболнији остаје губитак Карлика Џоунса на нешто дужи период. Ипак, у табор црно-белих стигао је нови играч, додуше на позицији центра, али то је, између осталог, било… »
Бруно Фернандо: "Неки кажу да сам луд"
Б92 27.10.2025
Нови центар Партизана Бруно Фернандо истакао је да с великим узбуђењем започиње ново поглавље каријере у црно-белом дресу. У првом интервјуу за клупску платформу Парт+, репрезентативац Анголе говорио је о својим очекивањима… »
"Неки кажу и да сам луд..." Бруно Фернандо се огласио након потписа за Партизан
Вечерње новости 27.10.2025
Гробари су једва чекали да црно-бели потпишу центра, а то се и догодило у дану за нама. Бруно Фернандо је нови кошаркаш "парног ваљка", а сада се по први пут огласио од како је задужио Партизанов дрес. ФОТО: Ата имагес У првом… »
Фернандо: Кажу да сам луд, Партизан прави клуб да повратим радост
Спорт клуб 27.10.2025
Нови кошаркаш Партизана Бруно Фернандо говорио је за клупску платформу "Парт+". Открио је да се радује прилици да као члан црно-белих игра више него у Реал Мадриду, као и да је вољан да период адаптације прође на најбољи могући… »
Бруно Фернандо: Богдановић ми је причао о Партизану и Београду
РТС 27.10.2025
Нови кошаркаш Партизана Бруно Фернандо у изјави за платформу "Парт плус" рекао је да је узбуђен због доласка у Београд, али и да му је бивши саиграч из Атланта хокса Богдан Богдановић много тога лепог причао Партизану и… »
Бруно за ''Парт+'': ''Желим да уживам у кошарци, једва чекам! Богдан ми је причао...''
Спортске.нет 27.10.2025
Бруно Фернандо се прикључио екипи Партизана по доласку из Реал Мадрида и с обзиром на актуелне кадровске проблеме црно-белих, требало би га очекивати у саставу већ сутра за меч против Хапоела у Софији. Пре тога, снажни кошаркаш… »
Бруно Фернандо стигао у Београд
Спортске.нет 27.10.2025
Најновије појачање Партизана Бруно Фернандо, стигао је у Београд у касним вечерњим сатима. Кошаркаша данас очекују лекарски прегледи после чега ће се знати када ће бити спреман да се придружи екипи. Он ће у Партизану носити… »
Велико појачање Партизана стигло у Београд: Кошаркаш снимљен на аеродрому!
Хот спорт 27.10.2025
Стигао је у Београд! Доскорашњи кошаркаш Реал Мадрида, репрезентативац Анголе и центар са богатим НБА искуством, Бруно Фернандо, нови је члан Партизана! Црно-бели су добили снажно појачање под кошем, које би могло да донесе… »
Партизан добио појачање: Бруно Фернандо слетео у Београд
Еуроневс 27.10.2025
Партизан је коначно добио појачање на позицији центра – Анголац Бруно Фернандо стигао је касно синоћ у Београд и прикључује се црно-белима. Иако још није познато када ће дебитовати, његов долазак затвара вишемесечну потрагу… »
Партизаново појачање усред ноћи стигло у Београд! Сви су га чекали месецима, сада је коначно ту!
Курир 27.10.2025
Као што је Курир писао и најављивао, центар из Анголе, Бруно Фернандо, нови је играч Партизана. Чекали су навијачи, али и Жељко Обрадовић, играча на позицији пет већ дуго, а Фернандо је усред ноћи у недељу стигао у Београд, те… »
Стигао центар и то какав! Ко је Бруно Фернандо, нови играч Партизана?
Вечерње новости 27.10.2025
Навијачи Партизана су чекали центра и дочекали га и то каквог... Искусног горостаса Бруна Фернанда који иза себе има завидно искуство. ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић Доскорашњи кошаркаш Реала доведен је својевремено као… »
Вести дана »
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 11 минутајош 30 повезаних
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Јокић руши туђе, Дончић његове рекорде: Лука предводио Лејкерсе до нове победе, па престигао Николу у једној ствари!
Хот спорт пре 30 минутајош 26 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 56 минутајош 16 повезаних