Povezane vesti
Novi igrač Partizana: „Uglavnom sam miran, a neki kažu da sam lud“
Sputnik pre 6 dana
Novi košarkaš Partizana Bruno Fernando je otkrio da se raduje prilici da kao član crno-belih igra više nego u Real Madridu, kao i da je voljan da period adaptacije prođe na najbolji mogući način. Reprezentativac Angole je u Partizan stigao nakon perioda… »
Najnovije pojačanje Partizana otkrilo zašto je izabralo baš crno-bele: „Kažu da sam lud…“
Nova pre 6 dana
Novi košarkaš Partizana, Bruno Fernando, izneo je prve utiske po potpisivanju ugovora za crno-bele. Bruno Fernando je u nedelju potpisao za Partizan, a onda je govorio za platformu crno-belih, „Part+“. „Čuo sam mnogo sjajnih stvari o ovom klubu. O gradu… »
Bruno Fernando nakon potpisa za Partizan: Igraću onako kako Obradović kaže!
Hot sport pre 6 dana
Angolac iskreno o Realu, navijačima Partizana i novim saigračima. Novi košarkaš Partizana, Bruno Fernando, otvoreno je govorio o svom dolasku u Beograd i očekivanjima u razgovoru za klupsku platformu „Part+“. Reprezentativac Angole istakao je da se… »
Bruno Fernando tek stigao u Partizan i odmah poslao poruku: "Jedva čekam da osetim atmosferu navijača"
Mondo pre 6 dana
Partizan je od početka doživeo nekoliko problema, svakako najbolniji ostaje gubitak Karlika Džounsa na nešto duži period. Ipak, u tabor crno-belih stigao je novi igrač, doduše na poziciji centra, ali to je, između ostalog, bilo ono što je Valjak tražio… »
"Neki kažu i da sam lud..." Bruno Fernando se oglasio nakon potpisa za Partizan
Večernje novosti pre 6 dana
Grobari su jedva čekali da crno-beli potpišu centra, a to se i dogodilo u danu za nama. Bruno Fernando je novi košarkaš "parnog valjka", a sada se po prvi put oglasio od kako je zadužio Partizanov dres. FOTO: Ata images U prvom intervjuu za klupsku… »
Bruno Fernando: "Neki kažu da sam lud"
B92 pre 6 dana
Novi centar Partizana Bruno Fernando istakao je da s velikim uzbuđenjem započinje novo poglavlje karijere u crno-belom dresu. U prvom intervjuu za klupsku platformu Part+, reprezentativac Angole govorio je o svojim očekivanjima, adaptaciji, poznatim… »
Bruno Fernando: Bogdanović mi je pričao o Partizanu i Beogradu
RTS pre 6 dana
Novi košarkaš Partizana Bruno Fernando u izjavi za platformu "Part plus" rekao je da je uzbuđen zbog dolaska u Beograd, ali i da mu je bivši saigrač iz Atlanta hoksa Bogdan Bogdanović mnogo toga lepog pričao Partizanu i prestonici Srbije. Centar poreklom… »
Fernando: Kažu da sam lud, Partizan pravi klub da povratim radost
Sport klub pre 6 dana
Novi košarkaš Partizana Bruno Fernando govorio je za klupsku platformu "Part+". Otkrio je da se raduje prilici da kao član crno-belih igra više nego u Real Madridu, kao i da je voljan da period adaptacije prođe na najbolji mogući način. Fernando je… »
Bruno za ''Part+'': ''Želim da uživam u košarci, jedva čekam! Bogdan mi je pričao...''
Sportske.net pre 6 dana
Bruno Fernando se priključio ekipi Partizana po dolasku iz Real Madrida i s obzirom na aktuelne kadrovske probleme crno-belih, trebalo bi ga očekivati u sastavu već sutra za meč protiv Hapoela u Sofiji. Pre toga, snažni košarkaš iz Angole je dao prvi… »
Bruno Fernando stigao u Beograd
Sportske.net pre 6 dana
Najnovije pojačanje Partizana Bruno Fernando, stigao je u Beograd u kasnim večernjim satima. Košarkaša danas očekuju lekarski pregledi posle čega će se znati kada će biti spreman da se pridruži ekipi. On će u Partizanu nositi dres sa brojem 24. Fernando… »
Veliko pojačanje Partizana stiglo u Beograd: Košarkaš snimljen na aerodromu!
Hot sport pre 6 dana
Stigao je u Beograd! Doskorašnji košarkaš Real Madrida, reprezentativac Angole i centar sa bogatim NBA iskustvom, Bruno Fernando, novi je član Partizana! Crno-beli su dobili snažno pojačanje pod košem, koje bi moglo da donese novu dimenziju timu Željka… »
Partizan dobio pojačanje: Bruno Fernando sleteo u Beograd
Euronews pre 6 dana
Partizan je konačno dobio pojačanje na poziciji centra – Angolac Bruno Fernando stigao je kasno sinoć u Beograd i priključuje se crno-belima. Iako još nije poznato kada će debitovati, njegov dolazak zatvara višemesečnu potragu kluba za igračem na… »
Partizanovo pojačanje usred noći stiglo u Beograd! Svi su ga čekali mesecima, sada je konačno tu!
Kurir pre 6 dana
Kao što je Kurir pisao i najavljivao, centar iz Angole, Bruno Fernando, novi je igrač Partizana. Čekali su navijači, ali i Željko Obradović, igrača na poziciji pet već dugo, a Fernando je usred noći u nedelju stigao u Beograd, te se očekuje da se… »
Stigao centar i to kakav! Ko je Bruno Fernando, novi igrač Partizana?
Večernje novosti pre 6 dana
Navijači Partizana su čekali centra i dočekali ga i to kakvog... Iskusnog gorostasa Bruna Fernanda koji iza sebe ima zavidno iskustvo. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović Doskorašnji košarkaš Reala doveden je svojevremeno kao zamena za povređenog Edija… »
Vesti dana »
UHAPŠEN VLADIMIR ŠTIMAC PO NALOGU VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 7 povezanih
Zasad mirno kod Doma Narodne skupštine Srbije, građani i dalje stoje
Radio sto plus pre 1 satjoš 5 povezanih
AP: Policija razdvaja protivnike i pristalice predsednika Srbije dok tenzije rastu usred protesta
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić se uključio uživo na TV Informer o dešavanjima ispred Skupštine: „Očekivano posle jučerašnjeg debakla u Novom Sadu“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana