Повезане вести
Лула: Трамп ми је гарантовао трговински споразум са САД
НИН 27.10.2025
Председник Бразила Инасио Лула да Силва изјавио је данас да му је амерички председник Доналд Трамп током разговора на маргинама самита АСЕАН-а у Малезији гарантовао да ће између ове две земље бити постигнут трговински споразум… »
Лула: Трамп ми је гарантовао трговински споразум са САД
Политика 27.10.2025
Председник Бразила је окарактерисао недавне одлуке Сједињених Америчких Држава против Бразила као „некоректне”. КУАЛА ЛУМПУР – Председник Бразила Инасио Лула да Силва изјавио је данас да му је амерички председник Доналд Трамп… »
Трамп на маргинама самита АСЕНА-а: Решићу кризу између Авганистана и Пакистана врло брзо
Еуроневс 27.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је синоћ да ће "врло брзо решити" кризу између Авганистана и Пакистана, а то је поручио у тренутку када су мировни преговори у Истанбулу између две земље ушли у други… »
Трамп: Решићу кризу између Авганистана и Пакистана врло брзо
Политика 27.10.2025
Друга рунда преговора између делегација две земље почела је у суботу у Истанбулу, са циљем да се привремени прекид ватре постигнут раније овог месеца у Дохи, претвори у трајан оквир за мир и безбедност границе. КУАЛА ЛУМПУР -… »
Трамп хоће да оконча рат који траје годинама: Почели мировни преговори: "Решићу то"
Блиц 27.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да ће "врло брзо решити" кризу између Авганистана и Пакистана, док су мировни преговори у Истанбулу између две земље ушли у други дан. - Чуо сам да су… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 19 минутајош 1 повезана