Povezane vesti

Lula: Tramp mi je garantovao trgovinski sporazum sa SAD

NIN 27.10.2025
Predsednik Brazila Inasio Lula da Silva izjavio je danas da mu je američki predsednik Donald Tramp tokom razgovora na marginama samita ASEAN-a u Maleziji garantovao da će između ove dve zemlje biti postignut trgovinski sporazum. Tramp je nakon samita… »

Politika 27.10.2025
Predsednik Brazila je okarakterisao nedavne odluke Sjedinjenih Američkih Država protiv Brazila kao „nekorektne”. KUALA LUMPUR – Predsednik Brazila Inasio Lula da Silva izjavio je danas da mu je američki predsednik Donald Tramp tokom razgovora na… »
Tramp na marginama samita ASENA-a: Rešiću krizu između Avganistana i Pakistana vrlo brzo

Tramp na marginama samita ASENA-a: Rešiću krizu između Avganistana i Pakistana vrlo brzo

Euronews 27.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je sinoć da će "vrlo brzo rešiti" krizu između Avganistana i Pakistana, a to je poručio u trenutku kada su mirovni pregovori u Istanbulu između dve zemlje ušli u drugi dan. "Čuo sam da su… »
Tramp: Rešiću krizu između Avganistana i Pakistana vrlo brzo

Tramp: Rešiću krizu između Avganistana i Pakistana vrlo brzo

Politika 27.10.2025
Druga runda pregovora između delegacija dve zemlje počela je u subotu u Istanbulu, sa ciljem da se privremeni prekid vatre postignut ranije ovog meseca u Dohi, pretvori u trajan okvir za mir i bezbednost granice. KUALA LUMPUR - Predsednik Sjedinjenih… »
Tramp hoće da okonča rat koji traje godinama: Počeli mirovni pregovori: "Rešiću to"

Tramp hoće da okonča rat koji traje godinama: Počeli mirovni pregovori: "Rešiću to"

Blic 27.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da će "vrlo brzo rešiti" krizu između Avganistana i Pakistana, dok su mirovni pregovori u Istanbulu između dve zemlje ušli u drugi dan. - Čuo sam da su Pakistan i Avganistan započeli… »

Vesti dana »