Povezane vesti

Gastoz kupio konja: Pobednik Elite često obilazi ergelu i neguje životinju, pohvalio se javno

Gastoz kupio konja: Pobednik Elite često obilazi ergelu i neguje životinju, pohvalio se javno

Blic pre 5 dana
Pobednik "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz se pohvalio kako je kupio konja. Gastoz je nakon Elite vreme posvetio devojci Anđeli i privatnim obavezama, a onda je otkrio da je odlučio da kupi životinju o kojoj će se brinuti. On je kupio jednog konja, a… »
Gastoz kupio konja: Pobednik Elite 8 otkrio sve o saradnji sa pevačicom, pa pomenuo Anđelu: "Izdržali smo..."

Gastoz kupio konja: Pobednik Elite 8 otkrio sve o saradnji sa pevačicom, pa pomenuo Anđelu: "Izdržali smo..."

Kurir pre 5 dana
Pobednik "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz pazario je jednog od konja iz ergele. - Da, ovaj prvi konj je moj, ova ergela ima jednog manje, a pošto sam prisutan jednog više. Uzeo sam par konja, pa sam ih uložio u par konja - otkrio je Gastoz. - Super je… »
Gastoz kupio konja! Pobednik Elite 8 otkrio sve o saradnji sa pevačicom, pa pomenuo Anđelu "Izdržali smo..."

Gastoz kupio konja! Pobednik Elite 8 otkrio sve o saradnji sa pevačicom, pa pomenuo Anđelu "Izdržali smo..."

Telegraf pre 6 dana
Pobednik "Elite 8", Nenad Marinković Gastoz danas se našao pred kamerama emisije "Premijera-viked specijal". Bio je u ergeli okružen konjima i u samom startu otkrio da je pazario jednog od konja iz ergele. - Da, ovaj prvi konj je moj, ova ergela ima… »

Vesti dana »