Povezane vesti

Svaka pesma ići će njoj, jer sam njena baka: Dragana Mirković o unuci Kseniji i drugoj najlepšoj životnoj ulozi (foto)

Svaka pesma ići će njoj, jer sam njena baka: Dragana Mirković o unuci Kseniji i drugoj najlepšoj životnoj ulozi (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
FOLK diva Dragana Mirković pre nedelju dana, u ponedeljak 20. oktobra postala je baka devojčice Ksenije, čiji su roditelji njen sin Marko Bijelić i snajka Melani. Foto: Miomir Milić Pevačica je željno iščekivala rođenje unuke i nije krila radost što joj… »
Dragana Mirković presrećna: Razmaziću Kseniju maksimalno, volela bih da me zove kao što sam i ja moju baku

Dragana Mirković presrećna: Razmaziću Kseniju maksimalno, volela bih da me zove kao što sam i ja moju baku

Hello pre 6 dana
Pevačica Dragana Mirković 20. oktobra postala je baka. Vest o proširenju porodice, pevačica je dočekala sa oduševljenjem, a u intervjuu za Kurir podelila je i prve utiske o novoj i najlepšoj ulozi u životu. - Prvo želim da se zahvalim svim kolegam ai… »
"Svaku veselu pesmu posvetiću njoj" Dragana Mirković za Kurir o tituli bake: Razmaziću je maksimalno - Lepa Brena je imala…

"Svaku veselu pesmu posvetiću njoj" Dragana Mirković za Kurir o tituli bake: Razmaziću je maksimalno - Lepa Brena je imala…

Kurir pre 6 dana
Pevačica Dragana Mirković podelila je radosne vesti da je postala baka, a za Kurir je nakon preuzimanja ove važne uloge u životu ispričala i kako planira da razmazi unuku: - Prvo želim da se zahvalim svim kolegam a i medijima, kao i fanovima, na svim… »

Vesti dana »