Повезане вести

Свака песма ићи ће њој, јер сам њена бака: Драгана Мирковић о унуци Ксенији и другој најлепшој животној улози (фото)

Свака песма ићи ће њој, јер сам њена бака: Драгана Мирковић о унуци Ксенији и другој најлепшој животној улози (фото)

Вечерње новости 27.10.2025
ФОЛК дива Драгана Мирковић пре недељу дана, у понедељак 20. октобра постала је бака девојчице Ксеније, чији су родитељи њен син Марко Бијелић и снајка Мелани. Фото: Миомир Милић Певачица је жељно ишчекивала рођење унуке и… »
Драгана Мирковић пресрећна: Размазићу Ксенију максимално, волела бих да ме зове као што сам и ја моју баку

Драгана Мирковић пресрећна: Размазићу Ксенију максимално, волела бих да ме зове као што сам и ја моју баку

Хелло 27.10.2025
Певачица Драгана Мирковић 20. октобра постала је бака. Вест о проширењу породице, певачица је дочекала са одушевљењем, а у интервјуу за Курир поделила је и прве утиске о новој и најлепшој улози у животу. - Прво желим да се… »
"Сваку веселу песму посветићу њој" Драгана Мирковић за Курир о титули баке: Размазићу је максимално - Лепа Брена је имала…

"Сваку веселу песму посветићу њој" Драгана Мирковић за Курир о титули баке: Размазићу је максимално - Лепа Брена је имала…

Курир 27.10.2025
Певачица Драгана Мирковић поделила је радосне вести да је постала бака, а за Курир је након преузимања ове важне улоге у животу испричала и како планира да размази унуку: - Прво желим да се захвалим свим колегам а и медијима… »

Вести дана »