Povezane vesti

Putin: Sve ide po planu

Putin: Sve ide po planu

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas zamolio ministarku spoljnih poslova Severne Koreje Čoe Son Hui da svom lideru Kim Džong Unu prenese poruku da sve ide “po planu” u bilateralnim odnosima Moskve i Pjongjanga. Putin i Kim su prošle godine potpisali… »
Lavrov: Stanovnike južne srpske pokrajine niko ništa nije pitao

Politika pre 4 dana
Moskva je stanovnike Zaporoške i Hersonske oblasti kao i Donjecka i Luganska pitala da li žele da postanu deo Ruske Federacije, istakao je ministar. MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da je Moskva stanovnike Zaporoške i… »
"Ali oni pitaju: Kada ćete okončati rat?" Lavrov u velikom intervjuu o Ukrajini - Evropa pokušava da "uvrne ruku Vašingtonu"…

"Ali oni pitaju: Kada ćete okončati rat?" Lavrov u velikom intervjuu o Ukrajini - Evropa pokušava da "uvrne ruku Vašingtonu"…

Večernje novosti pre 4 dana
RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je sinoć da je nepravedno pitati kada će Rusija zaustaviti vojne operacije u Ukrajini. Foto: Tanjug/AP - Ali oni pitaju: Kada ćete okončati rat? Kada ćete pristati na prekid vatre? To je nepravedno… »
Putin se sastao sa ministarkom spoljnih poslova Severne Koreje: Prenesite moje najlepše želje Kimu

Putin se sastao sa ministarkom spoljnih poslova Severne Koreje: Prenesite moje najlepše želje Kimu

B92 pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa severnokorejskom ministarkom spoljnih poslova Čo Son Hui. ''Veliko mi je zadovoljstvo videti vas. Molim vas da prenesete moje najlepše želje predsedniku Kim Džon Unu'', rekao je Putin, a prenosi agencija… »
Putin sa ministarskom spoljnih poslova Severne Koreje

Putin sa ministarskom spoljnih poslova Severne Koreje

Politika pre 4 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa severnokorejskom ministarkom spoljnih poslova Čo Son Hui. MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa severnokorejskom ministarkom spoljnih poslova Čo Son Hui. ''Veliko mi je zadovoljstvo… »
"Sve ide po planu, na najbolji mogući način": Putin se sastao sa ministarskom spoljnih poslova Severne Koreje

"Sve ide po planu, na najbolji mogući način": Putin se sastao sa ministarskom spoljnih poslova Severne Koreje

Večernje novosti pre 4 dana
RUSKI predsednik Vladimir Putin sastao se danas sa severnokorejskom ministarkom spoljnih poslova Čo Son Hui. Foto: AP - Veliko mi je zadovoljstvo videti vas. Molim vas da prenesete moje najlepše želje predsedniku Kim Džon Unu - rekao je Putin, a prenosi… »
Rusija i Severna Koreja jačaju strateške veze

Rusija i Severna Koreja jačaju strateške veze

Sputnik pre 4 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa ministrom spoljnih poslova Demokratske Narodne Republike Koreje Čoe Son Hui. Putin je podsetio i na svoje nedavne kontakte sa severnokorejskim liderom u Pekingu. „Razgovarali smo detaljno o našim odnosima i… »
Kako je Lavrov uporedio Kosovo i Rusiju?

Kako je Lavrov uporedio Kosovo i Rusiju?

Danas pre 4 dana
Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov izjavio je da je Moskva stanovnike Zaporoške i Hersonske oblasti, kao i Donjecka i Luganska pitala da li žele da postanu deo Rusije, dok u slučaju proglašenja nezavisnosti Kosova – stanovništvo… »
"Finac rekao: Kosovo je nezavisno i tačka" Lavrov: Stanovnike južne srpske pokrajine niko ništa nije pitao

"Finac rekao: Kosovo je nezavisno i tačka" Lavrov: Stanovnike južne srpske pokrajine niko ništa nije pitao

Blic pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da je Moskva stanovnike Zaporoške i Hersonske oblasti kao i Donjecka i Luganska pitala da li žele da postanu deo Ruske Federacije, dok u slučaju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova… »

RTV pre 4 dana
MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da je Moskva stanovnike Zaporoške i Hersonske oblasti kao i Donjecka i Luganska pitala da li žele da postanu deo Ruske Federacije, dok u slučaju jednostrano proglašene nezavisnosti… »

Euronews pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da je Moskva stanovnike Zaporoške i Hersonske oblasti kao i Donjecka i Luganska pitala da li žele da postanu deo Ruske Federacije, dok u slučaju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova… »
Lavrov ponovo spomenuo Kim Ruski ministar otkrio šta se dešavalo na Aljasci: Putin je pristao

Lavrov ponovo spomenuo Kim Ruski ministar otkrio šta se dešavalo na Aljasci: Putin je pristao

Alo pre 4 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom pregovora sa američkim liderom Donaldom Trampom na Aljasci potvrdio spremnost za rešavanje situacije u Ukrajini na osnovu rešenja koju je predložio Vašington, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej… »
"Mi smo ljubazni ljudi, Ali: Tramp..." Lavrov otkrio kako je propao dogovor sa Amerikancima: "Evropa hoće da uvrne ruku…

"Mi smo ljubazni ljudi, Ali: Tramp..." Lavrov otkrio kako je propao dogovor sa Amerikancima: "Evropa hoće da uvrne ruku…

Blic pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je sinoć da je nepravedno pitati kada će Rusija zaustaviti vojne operacije u Ukrajini. - Ali oni pitaju: Kada ćete okončati rat? Kada ćete pristati na prekid vatre? To je nepravedno! Pravedno bi bilo… »
Lavrov: Nepravedno je pitati kada će Rusija prestati da ratuje u Ukrajini

Lavrov: Nepravedno je pitati kada će Rusija prestati da ratuje u Ukrajini

NIN pre 4 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je sinoć da je nepravedno pitati kada će Rusija zaustaviti vojne operacije u Ukrajini. "Ali oni pitaju: Kada ćete okončati rat? Kada ćete pristati na prekid vatre? To je nepravedno! Pravedno bi bilo… »

Vesti dana »