Povezane vesti

Umrla majka Jasne Šekarić

Umrla majka Jasne Šekarić

Hello pre 5 dana
Umrla majka Jasne Šekarić. Proslavljena streljašica oglasila se na mrežama i potvrdila pretužne vesti. "Još jedna Zvezda na nebu Još jedan Anđeo Dođi mi u san Majko Čekaću te svake noći Volim te, Majko", napisala je Jasna Šekarić uz set fotografija svoje… »
Umrla majka jasne Šekarić Sportiskinja se oprostila emotivnim rečima: Dođi mi u san, majko, čekaću te svaku veče (foto)

Umrla majka jasne Šekarić Sportiskinja se oprostila emotivnim rečima: Dođi mi u san, majko, čekaću te svaku veče (foto)

Kurir pre 5 dana
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu na društvenoj mreži Instagram objavila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom… »
Tuga u domu Jasne Šekarić: Emotivno se oprostila od majke

Tuga u domu Jasne Šekarić: Emotivno se oprostila od majke

Mondo pre 5 dana
Najuspešnija srpska strelkinja Jasna Šekarić (59) saopštila je na Instagramu tužne vesti. Njoj je preminula majka koja joj je bila najveći oslonac u životu, a slavna olimpijka se od nje oprostila kratkom porukom. "Još jedna Zvezda na nebu, još jedan… »
Tuga u domu Jasne Šekarić, umrla joj majka: Bolne reči na mrežama

Tuga u domu Jasne Šekarić, umrla joj majka: Bolne reči na mrežama

Telegraf pre 5 dana
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu, Jasna Šekarić otkrila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom objavom. - Još… »
Jasni Šekarić umrla majka: Podelila tužnu objavu i oprostila se bolnim rečima: "Dodji mi u san"

Jasni Šekarić umrla majka: Podelila tužnu objavu i oprostila se bolnim rečima: "Dodji mi u san"

Blic pre 5 dana
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu, Jasna Šekarić otkrila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom objavom. - Još… »

Vesti dana »