Povezane vesti
Umrla majka Jasne Šekarić
Hello 27.10.2025
Umrla majka Jasne Šekarić. Proslavljena streljašica oglasila se na mrežama i potvrdila pretužne vesti. "Još jedna Zvezda na nebu Još jedan Anđeo Dođi mi u san Majko Čekaću te svake noći Volim te, Majko", napisala je Jasna Šekarić uz set fotografija svoje… »
Umrla majka jasne Šekarić Sportiskinja se oprostila emotivnim rečima: Dođi mi u san, majko, čekaću te svaku veče (foto)
Kurir 27.10.2025
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu na društvenoj mreži Instagram objavila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom… »
Tuga u domu Jasne Šekarić: Emotivno se oprostila od majke
Mondo 27.10.2025
Najuspešnija srpska strelkinja Jasna Šekarić (59) saopštila je na Instagramu tužne vesti. Njoj je preminula majka koja joj je bila najveći oslonac u životu, a slavna olimpijka se od nje oprostila kratkom porukom. "Još jedna Zvezda na nebu, još jedan… »
Tuga u domu Jasne Šekarić, umrla joj majka: Bolne reči na mrežama
Telegraf 27.10.2025
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu, Jasna Šekarić otkrila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom objavom. - Još… »
Jasni Šekarić umrla majka: Podelila tužnu objavu i oprostila se bolnim rečima: "Dodji mi u san"
Blic 27.10.2025
Jasni Šekarić je umrla majka, a tužne vesti je podelila na društvenim mrežama. Srpska sportiskinja i nekadašnja reprezentativka Srbije u strepljaštvu, Jasna Šekarić otkrila je da joj je preminila majka, te se od nje oprostila emotivnom objavom. - Još… »
Vesti dana »
Ministar Mali u Vašingtonu: Srbija dobila samo pohvale od rejting agencija za odgovor na energetsku krizu
Kurir pre 40 minutajoš 34 povezane
SAD vratile 13 brodova koji su pokušali da probiju blokadu Ormuza
Politika pre 40 minutajoš 39 povezanih
U nastavku borbe protiv korupcije uhapšen muškarac iz Pančeva: MUP se oglasio saopštenjem
Telegraf pre 4 satijoš 40 povezanih