Povezane vesti

Pešić predstavio dopunjeno izdanje knjige „Moja igra, moj put“: Otkrio najveće uspehe sa „orlovima“, izdvojio dva momenta…

Pešić predstavio dopunjeno izdanje knjige „Moja igra, moj put“: Otkrio najveće uspehe sa „orlovima“, izdvojio dva momenta…

Dnevnik pre 4 dana
Jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera svih vremena Svetislav Pešić promovisao je dopunjeno izdanje svoje knjige „Moja igra – moj put“. Drugo izdanje je pod nazivom „Život trenera nije bajka“, a promocija je održana u Hali 1a Beogradskog sajma, uz… »
Pešić: Ne prilagodimo li se, nema nas

Pešić: Ne prilagodimo li se, nema nas

Sportski žurnal pre 4 dana
Svetislav Pešić na Beogradskom sajmu promovisao dopunjeno izdanje knjige "Moja igra - moj put" Svetislav Pešić, donedavno selektor reprezentacije Srbije, juče je na Beogradskom sajmu knjiga, promovisao dopunjeno izdanje svog dela - „Moja igra - moj put”… »
"Rugaju nam se... " Svetislav Pešić otvorio dušu kao nikada pre

"Rugaju nam se... " Svetislav Pešić otvorio dušu kao nikada pre

Večernje novosti pre 5 dana
Na tradicionalnom Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, predstavljeno je drugo, prošireno izdanje knjige „Moja igra, moj put“, sa akcentom na podnaslov „Život trenera nije bajka“, autora Svetislava Pešića. FOTO: FIBA.Basketball A doskorašnji selektor… »
"Mi smo ismejani i sada nam se rugaju ljudi koji Ne vole košarku..." Pešić ponovo digao glas, opet je pričao o neuspehu u Rigi…

"Mi smo ismejani i sada nam se rugaju ljudi koji Ne vole košarku..." Pešić ponovo digao glas, opet je pričao o neuspehu u Rigi…

Kurir pre 5 dana
Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, među najzapaženijim promocijama našlo se drugo, prošireno izdanje knjige „Moja igra, moj put“, sa znakovitim podnaslovom „Život trenera nije bajka“, autora Svetislava Pešića, u izdanju „Pi presa“… »
"Rugaju nam se ovi što ne vole košarku": Svetislav Pešić jedno ne može da oprosti posle debakla

"Rugaju nam se ovi što ne vole košarku": Svetislav Pešić jedno ne može da oprosti posle debakla

Mondo pre 5 dana
Doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i dalje je ljut zbog mnogobrojnih kritika koje je dobio tokom Eurobasketa 2025. Obično je tako kada se ne ostvari rezultat, i kada se "debelo podbaci", pa je bilo mnogo ružnih reči na… »
Pešić: Ismevaju nas i rugaju nam se ljudi koji ne vole košarku

Pešić: Ismevaju nas i rugaju nam se ljudi koji ne vole košarku

Sport klub pre 5 dana
Na tradicionalnom Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, predstavljeno je drugo, prošireno izdanje knjige „Moja igra, moj put“, sa akcentom na podnaslov „Život trenera nije bajka“, autora Svetislava Pešića, u izdanju „Pi presa“. A doskorašnji selektor… »

Vesti dana »