Povezane vesti
Kako nekima kosa posedi već u tinejdžerskom dobu
BBC News 27.10.2025
Da li nedostaci u ishrani doprinose većem broju sedih i može li seda kosa da vrati originalnu boju? Ešli Sukru je imala samo 14 godina kada je drugarica u srednjoj školi primetila da ima sedu vlas. Od tog trenutka je godinama bila nesigurna zbog izgleda… »
Danas 27.10.2025
Ešli Sukru je imala samo 14 godina kada je drugarica u srednjoj školi primetila da ima sedu vlas. Od tog trenutka je godinama bila nesigurna zbog izgleda. „Odmah sam pomislila: ‘Ne, nemoguće je da imam sedu kosu, jer imam samo 14 godina“, seća se Ešli… »
Radio 021 27.10.2025
Da li nedostaci u ishrani doprinose većem broju sedih i može li seda kosa da vrati originalnu boju? Ashley Sukru Ešli Sukru kaže da je zbog sedih vlasi koje je počela da dobija u 14. godini postala nesigurna, ali sada njena iskustva deli na društvenim… »
Južne vesti 27.10.2025
Ashley Sukru Ešli Sukru kaže da je zbog sedih vlasi koje je počela da dobija u 14. godini postala nesigurna, ali sada njena iskustva deli na društvenim mrežama Ešli Sukru je imala samo 14 godina kada je drugarica u srednjoj školi primetila da ima sedu… »
NIN 27.10.2025
Ešli Sukru je imala samo 14 godina kada je drugarica u srednjoj školi primetila da ima sedu vlas. Od tog trenutka je godinama bila nesigurna zbog izgleda. "Odmah sam pomislila: 'Ne, nemoguće je da imam sedu kosu, jer imam samo 14 godina", seća se Ešli… »
Vesti dana »
Glavni transparent na Prajdu u Beogradu - "studenti pobeđuju"; Okupilo se 2.000 ljudi FOTO
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Amerikancima: Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Beta pre 3 satajoš 21 povezana