Повезане вести
Како некима коса поседи већ у тинејџерском добу
BBC News 27.10.2025
Да ли недостаци у исхрани доприносе већем броју седих и може ли седа коса да врати оригиналну боју? Ешли Сукру је имала само 14 година када је другарица у средњој школи приметила да има седу влас. Од тог тренутка је годинама… »
НИН 27.10.2025
Ешли Сукру је имала само 14 година када је другарица у средњој школи приметила да има седу влас. Од тог тренутка је годинама била несигурна због изгледа. "Одмах сам помислила: 'Не, немогуће је да имам седу косу, јер имам само 14… »
Јужне вести 27.10.2025
Асхлеи Сукру Ешли Сукру каже да је због седих власи које је почела да добија у 14. години постала несигурна, али сада њена искуства дели на друштвеним мрежама Ешли Сукру је имала само 14 година када је другарица у средњој школи… »
Данас 27.10.2025
Ешли Сукру је имала само 14 година када је другарица у средњој школи приметила да има седу влас. Од тог тренутка је годинама била несигурна због изгледа. „Одмах сам помислила: ‘Не, немогуће је да имам седу косу, јер имам само 14… »
Радио 021 27.10.2025
Да ли недостаци у исхрани доприносе већем броју седих и може ли седа коса да врати оригиналну боју? Асхлеи Сукру Ешли Сукру каже да је због седих власи које је почела да добија у 14. години постала несигурна, али сада њена… »
Вести дана »
Дачић: Синоћ повређено 17 полицајаца, 47 лица доведено због инцидената
Телеграф пре 8 сатијош 18 повезаних
Архив јавних скупова: На протесту "Ти и ја, Славија" окупило се између 180.000 и 190.000 људи
Глас Зајечара пре 1 сатјош 25 повезаних
Мировни споразум САД и Ирана на помолу, познати детаљи договора, Трамп поручио: "Не сме бити грешака"
НИН пре 1 сатјош 40 повезаних
Новак Ђоковић - Ђовани Мпеши Перикар, уживо: Хамад води, чекамо најбољег свих времена
Мондо пре 13 минутајош 44 повезане
Припремите кишобране, овај део Србије је на удару: Огласио се РХМЗ, после врелог дана стижу непогоде
Телеграф пре 2 сатајош 33 повезане