Povezane vesti
Imlek prvi u Srbiji uvodi mobilni sistem za automatsku kontrolu kvaliteta mleka
Moj Novi Sad 27.10.2025
Kompanija Imlek, kao lider mlečne industrije u regionu, prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka, čime postavlja nove standarde u kontroli kvaliteta sirovog mleka. Imlek je i do sada… »
InStore 27.10.2025
Kompanija Imlek, kao lider mlečne industrije u regionu, prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka, čime postavlja nove standarde u kontroli kvaliteta sirovog mleka. Kako iz Imleka navode, do… »
Telegraf 27.10.2025
Kompanija Imlek, kao lider mlečne industrije u regionu, prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka, čime postavlja nove standarde u kontroli kvaliteta sirovog mleka. Imlek je i do sada… »
Euronews 27.10.2025
Biznis.rs 27.10.2025
Još veća preciznost. Kompanija Imlek prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka. Na ovaj način pravi iskorak ka još većoj tehnološkoj instanci i preciznosti kako prema poljoprivrednicima, tako… »
Nedeljnik 27.10.2025
Alo 27.10.2025
Imlek uvodi mobilne laboratorije: Autocisterne sa automatskim uzorkovanjem za najvišu kontrolu mleka
Serbian News Media 27.10.2025
Kompanija Imlek objavila je danas da prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka, čime se, kako je navedeno, postavljaju novi standardi u kontroli kvaliteta sirovog mleka. Podseća se da je Imlek… »
Novi magazin 27.10.2025
Kompanija Imlek objavila je danas da prva u Srbiji uvodi najsavremenije autocisterne sa automatskim sistemima za merenje i uzorkovanje mleka, čime se, kako je navedeno, postavljaju novi standardi u kontroli kvaliteta sirovog mleka. Podseća se da je Imlek… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Mančester siti zaleđen u Norveškoj: Bodo Glimt šokirao Gvardiolu i "građane" het-trik nestvarnog Hega! Golčina Stankovića u pokeru Briža u Kazahstanu!
Kurir pre 55 minutajoš 28 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih