Povezane vesti
Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a
Niške vesti 27.10.2025
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije produžilo je rok za prijavu na konkurs za upis 850 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) do 31. oktobra, usled izuzetno slabog odziva kandidata. Do sada se prijavilo manje od 200… »
“Niš moj grad”: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a
Naissus info 27.10.2025
Kako su rekli, iz koalicije “Niš, moj grad” posebno zabrinjava nedostatak interesovanja za radna mesta policajca i saobraćajnog policajca na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd, što ukazuje na dublji problem u percepciji policijske profesije… »
Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura
Glas juga 27.10.2025
Kako su rekli, posebno zabrinjava nedostatak interesovanja za radna mesta policajca i saobraćajnog policajca na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd, što ukazuje na dublji problem u percepciji policijske profesije među građanima. Istakli su da je… »
Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura
Nova 27.10.2025
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije produžilo je rok za prijavu na konkurs za upis 850 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) do 31. oktobra, usled izuzetno slabog odziva kandidata. Do sada se prijavilo manje od 200… »
Vesti dana »
Borović: Ako policija ne postupi po nalogu o hapšenju Selakovića - izdaja naroda, postupci ministra su farsa
Radio 021 pre 28 minutajoš 59 povezanih
Kako će naftna kriza uticati na budžet – hoće li Srbija ekonomski ostati na nogama
RTS pre 8 minutajoš 59 povezanih
Tramp obavešten o detaljima susreta s Putinom: Vitkof i Kušner predočili predsedniku SAD pojedinosti razgovora u Moskvi
Kurir pre 13 minutajoš 49 povezanih
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 4 satijoš 54 povezane
Završena najtužnija utakmica srpskog fudbala: Radnički odneo Žižovićeve bodove iz Lučana
Glas Šumadije pre 42 minutajoš 43 povezane