Povezane vesti

Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a

Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a

Niške vesti pre 6 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije produžilo je rok za prijavu na konkurs za upis 850 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) do 31. oktobra, usled izuzetno slabog odziva kandidata. Do sada se prijavilo manje od 200… »
“Niš moj grad”: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a

“Niš moj grad”: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a

Naissus info pre 7 dana
Kako su rekli, iz koalicije “Niš, moj grad” posebno zabrinjava nedostatak interesovanja za radna mesta policajca i saobraćajnog policajca na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd, što ukazuje na dublji problem u percepciji policijske profesije… »
Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura

Niš moj grad: Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura

Glas juga pre 7 dana
Kako su rekli, posebno zabrinjava nedostatak interesovanja za radna mesta policajca i saobraćajnog policajca na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd, što ukazuje na dublji problem u percepciji policijske profesije među građanima. Istakli su da je… »
Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura

Zabrinjavajući pad interesovanja za konkurs MUP-a: Potrebna hitna reforma policijskih struktura

Nova pre 7 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije produžilo je rok za prijavu na konkurs za upis 850 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) do 31. oktobra, usled izuzetno slabog odziva kandidata. Do sada se prijavilo manje od 200… »

Vesti dana »