Povezane vesti
Joca Stefanović Ivinu decu prihvatio kao svoju, zovu ga ćaletom: Njihov otac nije prisutan u životu moje dece, kaže Iva
Svet & Skandal 27.10.2025
Iva Bojanović i pevač Joca Stefanović ponovo su izazvali veliku pažnju javnosti iskrenim izjavama o porodici i odrastanju dece iz Ivine prethodne veze. Iva je otvoreno govorila o bivšem suprugu koji, kako kaže, nije prisutan u životu njihove dece, dok je… »
Zaboravio na decu iz prvog braka: Pevačica je u vezi sa 5 godina mlađim kolegom: "Moj novi partner im je pružio sve što…
Blic 27.10.2025
Pevačica Iva Bojanović je u vezi sa pet godina mlađim kolegom Jocom Stefanovićem, a kako kaže, on više brine o njenoj deci iz prvog braka nego njihov biološki otac. - Ljudi nemaju svest o tome šta znači biti roditelj. Nije roditelj svako ko rodi ili… »
Osnovao novu porodicu, pa zaboravio na decu iz prvog braka Pevačica više ne krije: "Moj novi partner im je pružio sve što…
Alo 27.10.2025
Sa Jocom je u stabilnoj vezi, a ističe da je mirnom i srećnom čini najviše njegov odnos sa njenom decom iz prvog braka. Iva Bojanović u stabilnoj je vezi sa kolegom Jocom Stefanovićem. Uprkos razlici u godinama koju javnost često spominje kada su njih… »
Vesti dana »
Masovan raketni napad na Kijev: Ima poginulih i povređenih, spasilačke ekipe tragaju za zatrpanima
IndeksOnline pre 1 satjoš 25 povezanih
Veliki požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu: Širi se gust, crni dim
N1 Info pre 24 minutajoš 17 povezanih
Infantino na ivici propasti? Ko bi mogao da ga zameni ako ode?
Južne vesti pre 49 minutajoš 25 povezanih
Ubijen poznati hirurg u Banatskom Karlovcu: Posvađao se sa suprugom, pastorak ga izbo nožem
Nova pre 24 minutajoš 29 povezanih