Povezane vesti

Joca Stefanović Ivinu decu prihvatio kao svoju, zovu ga ćaletom: Njihov otac nije prisutan u životu moje dece, kaže Iva

Joca Stefanović Ivinu decu prihvatio kao svoju, zovu ga ćaletom: Njihov otac nije prisutan u životu moje dece, kaže Iva

Svet & Skandal pre 4 dana
Iva Bojanović i pevač Joca Stefanović ponovo su izazvali veliku pažnju javnosti iskrenim izjavama o porodici i odrastanju dece iz Ivine prethodne veze. Iva je otvoreno govorila o bivšem suprugu koji, kako kaže, nije prisutan u životu njihove dece, dok je… »
Zaboravio na decu iz prvog braka: Pevačica je u vezi sa 5 godina mlađim kolegom: "Moj novi partner im je pružio sve što…

Zaboravio na decu iz prvog braka: Pevačica je u vezi sa 5 godina mlađim kolegom: "Moj novi partner im je pružio sve što…

Blic pre 4 dana
Pevačica Iva Bojanović je u vezi sa pet godina mlađim kolegom Jocom Stefanovićem, a kako kaže, on više brine o njenoj deci iz prvog braka nego njihov biološki otac. - Ljudi nemaju svest o tome šta znači biti roditelj. Nije roditelj svako ko rodi ili… »
Osnovao novu porodicu, pa zaboravio na decu iz prvog braka Pevačica više ne krije: "Moj novi partner im je pružio sve što…

Osnovao novu porodicu, pa zaboravio na decu iz prvog braka Pevačica više ne krije: "Moj novi partner im je pružio sve što…

Alo pre 4 dana
Sa Jocom je u stabilnoj vezi, a ističe da je mirnom i srećnom čini najviše njegov odnos sa njenom decom iz prvog braka. Iva Bojanović u stabilnoj je vezi sa kolegom Jocom Stefanovićem. Uprkos razlici u godinama koju javnost često spominje kada su njih… »

Vesti dana »