Povezane vesti
Joca Stefanović Ivinu decu prihvatio kao svoju, zovu ga ćaletom: Njihov otac nije prisutan u životu moje dece, kaže Iva
Svet & Skandal pre 4 dana
Iva Bojanović i pevač Joca Stefanović ponovo su izazvali veliku pažnju javnosti iskrenim izjavama o porodici i odrastanju dece iz Ivine prethodne veze. Iva je otvoreno govorila o bivšem suprugu koji, kako kaže, nije prisutan u životu njihove dece, dok je… »
Zaboravio na decu iz prvog braka: Pevačica je u vezi sa 5 godina mlađim kolegom: "Moj novi partner im je pružio sve što…
Blic pre 4 dana
Pevačica Iva Bojanović je u vezi sa pet godina mlađim kolegom Jocom Stefanovićem, a kako kaže, on više brine o njenoj deci iz prvog braka nego njihov biološki otac. - Ljudi nemaju svest o tome šta znači biti roditelj. Nije roditelj svako ko rodi ili… »
Osnovao novu porodicu, pa zaboravio na decu iz prvog braka Pevačica više ne krije: "Moj novi partner im je pružio sve što…
Alo pre 4 dana
Sa Jocom je u stabilnoj vezi, a ističe da je mirnom i srećnom čini najviše njegov odnos sa njenom decom iz prvog braka. Iva Bojanović u stabilnoj je vezi sa kolegom Jocom Stefanovićem. Uprkos razlici u godinama koju javnost često spominje kada su njih… »
Vesti dana »
“Globalna podrška skupu u Novom Sadu: Protesti srpske dijaspore najavljeni u više od 60 gradova na četiri kontinenta”
Serbian News Media pre 4 minutajoš 60 povezanih
Jokić na asistenciju do večnosti: Denver poražen nakon neverovatne drame (video)
Večernje novosti pre 4 minutajoš 16 povezanih
Danas su Mitrovske zadušnice: Evo šta se obavezno iznosi na groblje i koje običaje treba ispoštovati
Mondo pre 48 minutajoš 6 povezanih
Magla, nula stepeni a onda šok! Danas spremite i jaknu i majicu! Danas vremenski rolerkoster!
Alo pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremeplov: Počeli pregovori u Dejtonu o mirovnom rešenju za Bosnu i Hercegovinu
RTV pre 7 satijoš 3 povezane