Povezane vesti
"Pesma je napisana za Divnu i mene": Naslovni hit sa albuma Nataše Bekvalac prvobitno namenjen Karleuši?
Mondo 27.10.2025
Pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je novi studijski album pod nazivom "Mama", posle 9 godina pauze. Publika je dugo čekala njen povratak, a Nataša Bekvalac je novim hitovima opravdala očekivanja publike, barem ako je suditi po komentarima ljudi na… »
Najveći hit sa novog albuma Nataše Bekvalac napisan je za Jelenu Karleušu: "Za Divnu i mene, žao mi je što..."
Telegraf 27.10.2025
Pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je novi studijski album pod nazivom "Mama", posle 9 godina pauze. Publika je dugo čekala njen povratak, a Nataša Bekvalac je novim hitovima opravdala očekivanja publike, barem ako je sudeći po komentarima ljudi na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poslanici završili vanredno zasedanje: Usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 51 minutajoš 43 povezane
"Čula se eksplozija, a onda jauci i krici, opšti pakao" Putnica opisala detalje nezapamćene drame na letu iz Soluna: Čovek je više puta padao u nesvest od šoka (video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Iran i SAD razmenjuju udare, Izrael spreman za novu akciju, Ormus pod sve većim pritiskom
NIN pre 1 satjoš 57 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel u narednih 7 dana
Kurir pre 6 satijoš 29 povezanih