Povezane vesti
"Pesma je napisana za Divnu i mene": Naslovni hit sa albuma Nataše Bekvalac prvobitno namenjen Karleuši?
Mondo 27.10.2025
Pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je novi studijski album pod nazivom "Mama", posle 9 godina pauze. Publika je dugo čekala njen povratak, a Nataša Bekvalac je novim hitovima opravdala očekivanja publike, barem ako je suditi po komentarima ljudi na… »
Najveći hit sa novog albuma Nataše Bekvalac napisan je za Jelenu Karleušu: "Za Divnu i mene, žao mi je što..."
Telegraf 27.10.2025
Pop pevačica Nataša Bekvalac izdala je novi studijski album pod nazivom "Mama", posle 9 godina pauze. Publika je dugo čekala njen povratak, a Nataša Bekvalac je novim hitovima opravdala očekivanja publike, barem ako je sudeći po komentarima ljudi na… »
Vesti dana »
Argentinac nastavlja sa podvizima: Nakon Đokovića Navone na US openu eliminisao i grend slem finalistu
Danas pre 19 minutajoš 42 povezane
I danas tropski dan pred nama, temperatura do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Broj povređenih u napadu na Odesu povećan na 17; Lavrov: Zapad ne želi da reši, već da zamrzne sukob u Ukrajini
RTV pre 24 minutajoš 17 povezanih
uživo Teheran preti novim ratnim strategijama, Tramp: Sukob sa Iranom neće trajati predugo
NIN pre 59 minutajoš 15 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima i Bezdanu čekaju četiri sata, putnička na Horgošu 20 minuta
Telegraf pre 43 minutajoš 9 povezanih