Povezane vesti
'Braća iz šume': Borba da se zaštiti izolovano amazonsko pleme
BBC News pre 4 dana
Polovina svih izolovanih plemena moglo bi da izumre u narednoj deceniji ako se ne uradi više kako bi im se pomoglo, prema novom izveštaju nevladine organizacije Servajval internešenel. Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj… »
NIN pre 4 dana
Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj Amazoniji kada je čuo korake kako mu se približavaju u šumi. Shvatio je da je opkoljen i ukočio se. "Jedan je stajao, nišaneći strelom", kaže on. "I nekako je primetio da sam tu i počeo da… »
Radio 021 pre 4 dana
Polovina svih izolovanih plemena moglo bi da izumre u narednoj deceniji ako se ne uradi više kako bi im se pomoglo, prema novom izveštaju nevladine organizacije Servajval internešenel. Fenamad Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj… »
‘Braća iz šume’: Borba da se zaštiti izolovano amazonsko pleme
Danas pre 4 dana
Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj Amazoniji kada je čuo korake kako mu se približavaju u šumi. Shvatio je da je opkoljen i ukočio se. „Jedan je stajao, nišaneći strelom“, kaže on. „I nekako je primetio da sam tu i počeo da… »
Danas pre 4 dana
Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj Amazoniji kada je čuo korake kako mu se približavaju u šumi. Shvatio je da je opkoljen i ukočio se. „Jedan je stajao, nišaneći strelom“, kaže on. „I nekako je primetio da sam tu i počeo da… »
Južne vesti pre 4 dana
Fenamad Tomas Anez Dos Santos je radio na maloj čistini u peruanskoj Amazoniji kada je čuo korake kako mu se približavaju u šumi. Shvatio je da je opkoljen i ukočio se. „Jedan je stajao, nišaneći strelom“, kaže on. „I nekako je primetio da sam tu i počeo… »
Vesti dana »
Bulevar oslobođenja od jutros prepun ljudi, samo pekara "Hleb i kifle" zatvorila vrata građanima
Radio 021 pre 1 satjoš 82 povezane
Novosađani sinoć dočekali hiljade studenata koji su položili vence kod Železničke stanice
NoviSad.com pre 40 minutajoš 17 povezanih
Komemorativni skup u Novom Sadu povodom godišnjice pada nadstrešnice na železničkoj stanici
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Na brojnim deonicama izmenjen režim saobraćaja zbog radova
Euronews pre 2 satajoš 10 povezanih
Ujedinjene nacije u Srbiji: Pridružujemo se građanima u obeležavanju i sećanju na žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu
Blic pre 16 minutajoš 15 povezanih