Повезане вести

"Џигерицу ћу да вам повадим, стоко једна": Аца Лукас побеснео као никад до сад, распалио по целој естради (Видео)

"Џигерицу ћу да вам повадим, стоко једна": Аца Лукас побеснео као никад до сад, распалио по целој естради (Видео)

Мондо 27.10.2025
Певач Аца Лукас, којег је у недавној изјави МОНДУ поткачила колегиница Милица Павловић, од јуче објављује снимке у којима се обрачунава с колегиницама и колегама. Јуче је одговорио на изјаве Павловићеве с којом је снимио дует, а… »
"Зла стоко, џигерицу ћу да вам повадим" Аца Лукас кључа од беса, јавно запретио колегама: "Психопата ми је напао породицу"

"Зла стоко, џигерицу ћу да вам повадим" Аца Лукас кључа од беса, јавно запретио колегама: "Психопата ми је напао породицу"

Ало 27.10.2025
Поручио је да ће вратити свима који су му се замерили. Аца Лукас познат по бритком језику, решио је да јавно удари по естради, колегама и појединцима који су пробали да му науде. Видно бесан, Лукас је објавио видео у коме није… »
"Стоко једна, џигерицу ћу да вам повадим" Аца Лукас јавно запретио и брутално ударио на колеге: Сметам јер сам најбољи…

"Стоко једна, џигерицу ћу да вам повадим" Аца Лукас јавно запретио и брутално ударио на колеге: Сметам јер сам најбољи…

Курир 27.10.2025
Аца Лукас познат по бритком језику, решио је да јавно удари по естради, колегама и појединцима који су пробали да му науде. Певач је без длаке на језикум видно бесан, објавио видео у коме није имао милости према онима који су му… »

Вести дана »