Povezane vesti

"Džigericu ću da vam povadim, stoko jedna": Aca Lukas pobesneo kao nikad do sad, raspalio po celoj estradi (Video)

"Džigericu ću da vam povadim, stoko jedna": Aca Lukas pobesneo kao nikad do sad, raspalio po celoj estradi (Video)

Mondo pre 4 dana
Pevač Aca Lukas, kojeg je u nedavnoj izjavi MONDU potkačila koleginica Milica Pavlović, od juče objavljuje snimke u kojima se obračunava s koleginicama i kolegama. Juče je odgovorio na izjave Pavlovićeve s kojom je snimio duet, a sada je rešio da se… »
"Zla stoko, džigericu ću da vam povadim" Aca Lukas ključa od besa, javno zapretio kolegama: "Psihopata mi je napao porodicu"

"Zla stoko, džigericu ću da vam povadim" Aca Lukas ključa od besa, javno zapretio kolegama: "Psihopata mi je napao porodicu"

Alo pre 4 dana
Poručio je da će vratiti svima koji su mu se zamerili. Aca Lukas poznat po britkom jeziku, rešio je da javno udari po estradi, kolegama i pojedincima koji su probali da mu naude. Vidno besan, Lukas je objavio video u kome nije imao milosti prema onima… »
"Stoko jedna, džigericu ću da vam povadim" Aca Lukas javno zapretio i brutalno udario na kolege: Smetam jer sam najbolji…

"Stoko jedna, džigericu ću da vam povadim" Aca Lukas javno zapretio i brutalno udario na kolege: Smetam jer sam najbolji…

Kurir pre 4 dana
Aca Lukas poznat po britkom jeziku, rešio je da javno udari po estradi, kolegama i pojedincima koji su probali da mu naude. Pevač je bez dlake na jezikum vidno besan, objavio video u kome nije imao milosti prema onima koji su mu se zamerili. Lukas je… »

Vesti dana »