Povezane vesti
Oca joj raznela granata, mama joj umrla posle porođaja Bolna ispovest Boginje iz Elite 9: Mamin brat me se odrekao zbog para!
Kurir pre 4 dana
Takmičarka "Zadruge 9 Elite" Tanja Stijelja poznatija kao Boginja, otkrila je da je jako mlada ostala bez oba roditelja. Naime, Tanja je govorila o svom odrastanju, ratu u Hrvatskoj i smrti roditelja, te nije mogla da zaustavi suze. - Ja ne bih iznosila… »
Oca raznela granata, majka od bola umrla na porođaju: Ispovest učesnice Elite rasplakala celu Srbiju
Mondo pre 4 dana
Takmičarka " Elite 9" koju mnogi kritikuju zbog previše vulgarnog načina izražavanja, život nimalo nije mazio. Tanja Stijelja poznatija kao Boginja, otkrila je da je jako mlada ostala bez oba roditelja. Govorila je o svom odrastanju, ratu u Hrvatskoj i… »
"Tatu je ubila granata, a mama je umrla nakon porođaja" Bolna priča učesnice Elite, od rođenja je sama: "Ujak me se odrekao…
Alo pre 4 dana
Govorila je o svom odrastanju, ratu u Hrvatskoj i smrti roditelja. Takmičarka Elite 9, Tanja Stijelja, poznatija kao Boginja otkrila je da je mlada ostala bez oba roditelja. Naime, Tanja je govorila o svom odrastanju, ratu u Hrvatskoj i smrti roditelja… »
Oca joj ubila granata, mama joj umrla nakon porođaja: Bolna ispovest Boginje iz Elite 9: "Mamin brat me se odrekao zbog para"
Blic pre 4 dana
Takmičarka "Zadruge 9 Elite", Tanja Stijelja, poznatija kao Boginja otkrila je da je jako mlada ostala bez oba roditelja. Naime, Tanja je govorila o svom odrastanju, ratu u Hrvatskoj i smrti roditelja, te nije mogla da zaustavi suze. - Ja ne bih iznosila… »
Vesti dana »
Studentska pešačenja do Novog Sada: Interaktivna mapa i fotografije
BBC News pre 3 satajoš 15 povezanih
Poslanik SNS Uglješa Mrdić otpočeo štrajk glađu jer nije zadovoljan radom tužilaštva
Danas pre 7 satijoš 1 povezana