Повезане вести
Оца јој разнела граната, мама јој умрла после порођаја Болна исповест Богиње из Елите 9: Мамин брат ме се одрекао због пара!
Курир пре 25 дана
Такмичарка "Задруге 9 Елите" Тања Стијеља познатија као Богиња, открила је да је јако млада остала без оба родитеља. Наиме, Тања је говорила о свом одрастању, рату у Хрватској и смрти родитеља, те није могла да заустави… »
Оца разнела граната, мајка од бола умрла на порођају: Исповест учеснице Елите расплакала целу Србију
Мондо пре 25 дана
Такмичарка " Елите 9" коју многи критикују због превише вулгарног начина изражавања, живот нимало није мазио. Тања Стијеља познатија као Богиња, открила је да је јако млада остала без оба родитеља. Говорила је о свом… »
"Тату је убила граната, а мама је умрла након порођаја" Болна прича учеснице Елите, од рођења је сама: "Ујак ме се одрекао…
Ало пре 25 дана
Говорила је о свом одрастању, рату у Хрватској и смрти родитеља. Такмичарка Елите 9, Тања Стијеља, познатија као Богиња открила је да је млада остала без оба родитеља. Наиме, Тања је говорила о свом одрастању, рату у… »
Оца јој убила граната, мама јој умрла након порођаја: Болна исповест Богиње из Елите 9: "Мамин брат ме се одрекао због пара"
Блиц пре 25 дана
Такмичарка "Задруге 9 Елите", Тања Стијеља, познатија као Богиња открила је да је јако млада остала без оба родитеља. Наиме, Тања је говорила о свом одрастању, рату у Хрватској и смрти родитеља, те није могла да заустави… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 40 минутајош 2 повезане
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 55 минутајош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 40 минутајош 2 повезане