Повезане вести
Италија у шоку: Јаник Синер има нову девојку, шта мислите одакле је? (фото)
Вечерње новости 27.10.2025
Тениски свет је у августу 2024. потресла информација да је Јаник Синер био позитиван на допинг тесту. И то двапут. Али, након вишемесечне провере како се то десило, а за ту проверу нико жив није знао осим Синерових сарадника и… »
Више се не крију: Синер потврдио да је у вези са лепотицом пореклом из БиХ
Телеграф 27.10.2025
Италијански тенисер Јаник Синер освојио је турнир у Бечу, пошто је у финалу савладао Александра Зверева (АТП број 3) резултатом 3:6, 6:3, 7:5. Меч је трајао два и по сата, а публика је могла да ужива у правом тениском спектаклу… »
Синер освојио титулу у Бечу, а онда стао поред свог оца: "Увек ми је давао..."
Телеграф 27.10.2025
Италијански тенисер Јаник Синер окитио се 22. титулом у каријери у Бечу, пошто је у свом осмом финалу у 2025. уписао четврту победу, поразивши Александера Зверева са 2-1, по сетовима 3:6, 6:3, 7:5. Други играч планете је освојио… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 16 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана