Povezane vesti

On je novi selektor Srbije, na početku ga dočekali veliki problemi!

On je novi selektor Srbije, na početku ga dočekali veliki problemi!

Telegraf 27.10.2025
Rukometni savez Srbije je i zvanično predstavio Raula Gonzalesa kao novog selektora muške reprezentacije. Iako je njegova potvrda bila poznata već mesecima, sada je i formalno stigla — španski stručnjak je doputovao u Srbiju i zvanično preuzeo nacionalni… »
Španac preuzeo rukometaše Srbije: "Imamo jasan cilj - prolazak grupe na Evropskom prvenstvu!"

Španac preuzeo rukometaše Srbije: "Imamo jasan cilj - prolazak grupe na Evropskom prvenstvu!"

Sportske.net 27.10.2025
Rukometni savez Srbije (RSS) danas je u Beogradu zvanično predstavio Raula Gonzalesa kao novog selektora muške rukometne reprezentacije Srbije. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije. Naš cilj je da se što bolje pripremimo za… »
Raul Gonzales stupio na poziciju selektora Srbije: Cilj je da prođemo grupu na Evropskom prvenstvu iako je najteža na prvenstvu…

Raul Gonzales stupio na poziciju selektora Srbije: Cilj je da prođemo grupu na Evropskom prvenstvu iako je najteža na prvenstvu…

Kurir 27.10.2025
Novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Raul Gonzales izjavio je danas da je veoma srećan i počastvovan što je stupio na tu poziciju i dodao da očekuje odličnu saradnju sa srpskim igračima. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor… »
Srbija se sa novim selektorom sprema za Evropsko prvenstvo: „Imamo velikih problema – cilj je da pronađemo grupu iako je…

Srbija se sa novim selektorom sprema za Evropsko prvenstvo: „Imamo velikih problema – cilj je da pronađemo grupu iako je…

Nova 27.10.2025
Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, odakle je krenula put Loznice, gde će odraditi prve pripreme pod rukovodstvom novog selektora Raula Gonzalesa. Iako suočeni sa velikim problemima usled mnogobrojnih otkaza, „orlovi“ su puni… »
Raul Gonzales: Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije

RTS 27.10.2025
Rukometni savez Srbije (RSS) danas je u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora muške reprezentacije Srbije. Budući selektor je izrazio veliko zadovoljstvo imenovanjem, a potom prokomentatisao planove u narednom periodu i… »
Povrede desetkovale spisak Orlova

Povrede desetkovale spisak Orlova

Sportski žurnal 27.10.2025
Muška reprezentacija Srbije okupiće se danas u Beogradu, a pripreme za oktobarsku EHF nedelju sprovešće u Loznici. Muška reprezentacija Srbije okupiće se prvi put pod vođstvom novog selektora Raula Gonzalesa. Orlovi će se sastati u Beogradu, odakle će… »

RTV 27.10.2025
BEOGRAD - Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije, izjavio je danas novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je danas u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao… »
Raul Gonzales se čuo sa Karabatićem i prihvatio poziv Srbije: Selektor "orlova" nam otkrio zašto voli Srbe

Raul Gonzales se čuo sa Karabatićem i prihvatio poziv Srbije: Selektor "orlova" nam otkrio zašto voli Srbe

Mondo 27.10.2025
Kao bomba odjeknula je vest da je Raul Gonzales preuzeo rukovođenje rukometnom reprezentacijom Srbije. Nakon nekoliko meseci čekanja konačno je predstavljen srpskim medijima i u Beogradu je pred prijateljski meč sa Slovenijom istakao šta su njegovi… »

Sportski žurnal 27.10.2025
Mi smo Srbija, predstavljamo državu i moramo da budemo spremni. - Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije - izjavio je danas novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je… »
Rss promovisao Raula Gonzalesa: Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije

Rss promovisao Raula Gonzalesa: Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije

Dnevnik 27.10.2025
Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije, izjavio je novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je danas u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora… »
Raul Gonzales: "Selektor Srbije? Počastvovan sam"

Raul Gonzales: "Selektor Srbije? Počastvovan sam"

B92 27.10.2025
Rukometni savez Srbije (RSS) je u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora Srbije. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije", izjavio je tim povodom novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac… »
Raul Gonzales: "Veoma sam srećan što ću biti selektor Srbije"

Raul Gonzales: "Veoma sam srećan što ću biti selektor Srbije"

Telegraf 27.10.2025
Rukometni savez Srbije, i zvanično je promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora muškog nacionalnog tima. Potvrda je postojala već nekoliko meseci, a sada je Španac došao u Srbiju. Najpre je istakao da je srećan. - Veoma sam srećan i počastvovan što… »

Vesti dana »