Povezane vesti
On je novi selektor Srbije, na početku ga dočekali veliki problemi!
Telegraf pre 5 dana
Rukometni savez Srbije je i zvanično predstavio Raula Gonzalesa kao novog selektora muške reprezentacije. Iako je njegova potvrda bila poznata već mesecima, sada je i formalno stigla — španski stručnjak je doputovao u Srbiju i zvanično preuzeo nacionalni… »
Španac preuzeo rukometaše Srbije: "Imamo jasan cilj - prolazak grupe na Evropskom prvenstvu!"
Sportske.net pre 5 dana
Rukometni savez Srbije (RSS) danas je u Beogradu zvanično predstavio Raula Gonzalesa kao novog selektora muške rukometne reprezentacije Srbije. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije. Naš cilj je da se što bolje pripremimo za… »
Raul Gonzales stupio na poziciju selektora Srbije: Cilj je da prođemo grupu na Evropskom prvenstvu iako je najteža na prvenstvu…
Kurir pre 5 dana
Novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Raul Gonzales izjavio je danas da je veoma srećan i počastvovan što je stupio na tu poziciju i dodao da očekuje odličnu saradnju sa srpskim igračima. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor… »
Srbija se sa novim selektorom sprema za Evropsko prvenstvo: „Imamo velikih problema – cilj je da pronađemo grupu iako je…
Nova pre 5 dana
Muška rukometna reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, odakle je krenula put Loznice, gde će odraditi prve pripreme pod rukovodstvom novog selektora Raula Gonzalesa. Iako suočeni sa velikim problemima usled mnogobrojnih otkaza, „orlovi“ su puni… »
Raul Gonzales: Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije
RTS pre 5 dana
Rukometni savez Srbije (RSS) danas je u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora muške reprezentacije Srbije. Budući selektor je izrazio veliko zadovoljstvo imenovanjem, a potom prokomentatisao planove u narednom periodu i… »
Povrede desetkovale spisak Orlova
Sportski žurnal pre 5 dana
Muška reprezentacija Srbije okupiće se danas u Beogradu, a pripreme za oktobarsku EHF nedelju sprovešće u Loznici. Muška reprezentacija Srbije okupiće se prvi put pod vođstvom novog selektora Raula Gonzalesa. Orlovi će se sastati u Beogradu, odakle će… »
RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije, izjavio je danas novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je danas u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao… »
Rss promovisao Raula Gonzalesa: Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije
Dnevnik pre 5 dana
Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije, izjavio je novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je danas u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora… »
Sportski žurnal pre 5 dana
Mi smo Srbija, predstavljamo državu i moramo da budemo spremni. - Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije - izjavio je danas novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac Raul Gonzales. Rukometni savez Srbije (RSS) je… »
Raul Gonzales se čuo sa Karabatićem i prihvatio poziv Srbije: Selektor "orlova" nam otkrio zašto voli Srbe
Mondo pre 5 dana
Kao bomba odjeknula je vest da je Raul Gonzales preuzeo rukovođenje rukometnom reprezentacijom Srbije. Nakon nekoliko meseci čekanja konačno je predstavljen srpskim medijima i u Beogradu je pred prijateljski meč sa Slovenijom istakao šta su njegovi… »
Raul Gonzales: "Selektor Srbije? Počastvovan sam"
B92 pre 5 dana
Rukometni savez Srbije (RSS) je u Beogradu zvanično promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora Srbije. "Veoma sam srećan i počastvovan što ću biti selektor Srbije", izjavio je tim povodom novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Španac… »
Raul Gonzales: "Veoma sam srećan što ću biti selektor Srbije"
Telegraf pre 5 dana
Rukometni savez Srbije, i zvanično je promovisao Raula Gonzalesa kao novog selektora muškog nacionalnog tima. Potvrda je postojala već nekoliko meseci, a sada je Španac došao u Srbiju. Najpre je istakao da je srećan. - Veoma sam srećan i počastvovan što… »
Vesti dana »
Brnabić: Tužan dan za Srbiju, dobro je što je skup u Novom Sadu prošao mirno
Telegraf pre 21 minutajoš 5 povezanih
Tragedija u Keniji: Kiše aktivirale klizišta: Poginula najmanje 21 osoba, 30 se vodi kao nestalo
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana
Horor u vozu u Engleskoj: Nožem ubadali ljude - više povređenih, dve osobe uhapšene
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana