Повезане вести
Трампов лекар: „У одличном је здравственом стању”
Политика пре 22 дана
„Да, имао сам преглед магнетном резонанцом, резултат је био савршен” – рекао је Трамп новинарима. ВАШИНГТОН – Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас је током последње посете Војно-медицинском… »
Трамп обавио МРИ преглед – лекари кажу да је председник САД у одличној форми
РТС пре 22 дана
Председник САД Доналд Трамп обавио је медицински преглед магнетном резонанцом у Војно-медицинском центру "Волтер Рид", а његов лични лекар Шон Барбабела потврдио је да је председник у изузетној физичкој и менталној форми… »
Трамп поново подвргнут магнетној резонанци: Шта се дешава? ФОТО
Б92 пре 22 дана
Доналд Трамп је данас, током последње посете Војно-медицинском центру "Волтер Рид", обавио снимање магнетном резонанцом (МР). "Да, имао сам преглед магнетном резонанцом. Резултат је био савршен", рекао је Трамп новинарима током… »
Трамп хитно обавио МР преглед: Ево у каквом је стању
Вечерње новости пре 22 дана
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас је током последње посете Војно-медицинском центру "Волтер Рид" обавио снимање магнетном резонанцом (МР), а његов лични лекар Шон Барбабела истакао је да је… »
Трамп: Нећу се кандидовати за потпредседника 2028.
Вести онлине пре 22 дана
Амерички председник Доналд Трамп је данас искључио могућност да се 2028. године кандидује за потпредседника САД, али је додао да би волео да проведе и трећи мандат у Белој кући као председник. Према 22. амандману америчког… »
Председник ишао на озбиљну медицинску проверу: Видевши резултате, председник САД се чак и похвалио новинарима
Курир пре 22 дана
Председник САД Доналд Трамп рекао је данас да током лекарског прегледа у болници Волтер Рид раније ове године прошао магнетну резонанцу и когнитивни тест. Међутим, он није детаљно објаснио разлог за магнетну резонанцу, рекавши… »
Трамп обавио детаљан лекарски преглед Урађена и магнетна резонанца, а кад су дошли резултати...
Ало пре 22 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је током лекарског прегледа у војној болници Волтер Рид прошао магнетну резонанцу и когнитивни тест, наводећи да су резултати били „савршени“. Трамп, који је… »
"Превише је слатко, не би било исправно": Трамп се огласио о кандидатури за изборе 2028, и Њусом открио шта му је план
Блиц пре 22 дана
Амерички председник САД Доналд Трамп данас је негирао да ће се кандидовати за потпредседника САД на изборима 2028. године и оценио да је та могућност "слатка". - Било би ми дозвољено да то урадим, али искључио бих ту могућност… »
Трамп се враћа по трећи мандат?; "Превише слатка могућност"
Б92 пре 23 дана
Амерички председник САД Доналд Трамп данас је негирао да ће се кандидовати за потпредседника САД на изборима 2028. године и оценио да је та могућност "слатка". "Било би ми дозвољено да то урадим, али искључио бих ту могућност… »
Трамп одбацио могућност кандидатуре за потпредседника САД на изборима 2028. године
РТВ пре 23 дана
ТОКИО - Амерички председник САД Доналд Трамп данас је негирао да ће се кандидовати за потпредседника САД на изборима 2028. године и оценио да је та могућност "слатка". "Било би ми дозвољено да то урадим, али искључио бих ту… »
Трамп најавио шта ће бити на изборима 2028. године: "Смео бих то да урадим, али нећу, било би превише лукаво"
Мондо пре 23 дана
Амерички председник Доналд Трамп данас је рекао да искључује могућност кандидатуре за потпредседника на изборима 2028. године, што је предлог који су неки од његових присталица изнели како би се републиканском председнику… »
Трамп одбацио могућност кандидатуре за потпредседника САД на изборима 2028. године
Еуроневс пре 23 дана
Амерички председник САД Доналд Трамп данас је негирао да ће се кандидовати за потпредседника САД на изборима 2028. године и оценио да је та могућност "слатка". "Било би ми дозвољено да то урадим, али искључио бих ту могућност… »
Трамп открио да ли ће се кандидовати за потпредседника САД 2028. "То је слатко"
Ало пре 23 дана
Амерички председник САД Доналд Трамп данас је негирао да ће се кандидовати за потпредседника САД на изборима 2028. године и оценио да је та могућност "слатка" - Било би ми дозвољено да то урадим, али искључио бих ту могућност… »
Вести дана »
'Руси пристали да продају њихов део у НИС-у': Министарка енергетике
BBC News пре 16 минутајош 36 повезаних
Инфлација у еврозони најнижа у последњих годину дана, успорила на 2,1% у октобру
Блиц пре 55 минутајош 37 повезаних
Миломир Јаћимовић прекинуо штрајк глађу, остаје испред Бановине до петка
Луфтика пре 6 сатијош 10 повезаних
Објављен снимак директора УКЦ РС и велике кесе дроге, он тврди да је све монтирано, реаговао и Додик (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 2 сатајош 23 повезане