Povezane vesti
Vučić o dešavanjima u Crnoj Gori: Ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po našoj
Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas obeležavanju slave Sveta Petka Srpske napredne stranke (SNS). Tom prilikom je, pišu Novosti, upitan kako ocenjuje napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je… »
Vučić: Nisu Škaljari i Kavčani sela u Srbiji
Pravda pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u centralnim prostorijama Srpske napredne stranke (SNS) prisustvuje obeležavanju slave Svete Petke. Mnogi su sa oduševljenjem pozdravili predsednika kada se pojavio u prostorijama SNS. On je najpre pohvalio… »
Vučić o optužbama iz Crne Gore: Sela Kavači i Škaljari nisu u Srbiji, ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po našoj
Euronews pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je prisustvovao slavi SNS na Novom Beogradu na pitanje kako ocenjuje napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je kriv za aktuelni sukob Crnogoraca i Turaka, rekao je da Sela… »
"Sela Kavači i Škaljari nisu u Srbiji": Vučić odgovorio na napade iz Crne Gore: "Ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po…
Blic pre 6 dana
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na obeležavanju slave Svete Petke u prostorijama SNS-a odgovorio na napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je "kriv za aktuelni sukob Crnogoraca i Turaka". - Turaka sada dole ima… »
Vesti dana »
„Mama protiv mašinerije“: Dijana Hrka počinje štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, građani se priključuju… Dijana Hrka - štrajk glađu
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 24 povezane
"Mama protiv mašinerije": Dijana Hrka šesnaestominutnom tišinom počela štrajk glađu
Novi magazin pre 35 minutajoš 38 povezanih
Vučić o Bačulovu: Želeo je da od mene napravi ubicu i kriminalca, hvala mu na tome. Moliću se bogu za njega
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Svečanom otvaranju Velikog egipatskog muzeja prisustvovalo 79 delegacija iz sveta
Politika pre 5 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza: Sutra kiša, sledeće nedelje pretežno sunčano uz temperature do 19 stepeni
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih