Povezane vesti
Vučić o dešavanjima u Crnoj Gori: Ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po našoj
Danas 27.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas obeležavanju slave Sveta Petka Srpske napredne stranke (SNS). Tom prilikom je, pišu Novosti, upitan kako ocenjuje napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je… »
Vučić: Nisu Škaljari i Kavčani sela u Srbiji
Pravda 27.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u centralnim prostorijama Srpske napredne stranke (SNS) prisustvuje obeležavanju slave Svete Petke. Mnogi su sa oduševljenjem pozdravili predsednika kada se pojavio u prostorijama SNS. On je najpre pohvalio… »
Vučić o optužbama iz Crne Gore: Sela Kavači i Škaljari nisu u Srbiji, ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po našoj
Euronews 27.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je prisustvovao slavi SNS na Novom Beogradu na pitanje kako ocenjuje napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je kriv za aktuelni sukob Crnogoraca i Turaka, rekao je da Sela… »
"Sela Kavači i Škaljari nisu u Srbiji": Vučić odgovorio na napade iz Crne Gore: "Ne ubijamo mi po njihovoj zemlji nego oni po…
Blic 27.10.2025
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na obeležavanju slave Svete Petke u prostorijama SNS-a odgovorio na napade koji su stigli na njegov račun iz Crne Gore, odakle su ga optužili da je "kriv za aktuelni sukob Crnogoraca i Turaka". - Turaka sada dole ima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 30. decembar: Tokom dana prolazno naoblačenje, ponegde sa slabim snegom
Mondo pre 15 minutajoš 3 povezane
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Prevc trijumfovao na prvom takmičenju u Novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice, njegov sunarodnik diskvalifikovan
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Letonija završila ogradu sa Rusijom: 280 km bodljikave žice na granici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana