Повезане вести

Вучић о дешавањима у Црној Гори: Не убијамо ми по њиховој земљи него они по нашој

Вучић о дешавањима у Црној Гори: Не убијамо ми по њиховој земљи него они по нашој

Данас 27.10.2025
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас обележавању славе Света Петка Српске напредне странке (СНС). Том приликом је, пишу Новости, упитан како оцењује нападе који су стигли на његов рачун из Црне Горе, одакле… »
Вучић: Нису Шкаљари и Кавчани села у Србији

Вучић: Нису Шкаљари и Кавчани села у Србији

Правда 27.10.2025
Председник Србије Александар Вучић данас у централним просторијама Српске напредне странке (СНС) присуствује обележавању славе Свете Петке. Многи су са одушевљењем поздравили председника када се појавио у просторијама СНС. Он… »
Вучић о оптужбама из Црне Горе: Села Кавачи и Шкаљари нису у Србији, не убијамо ми по њиховој земљи него они по нашој

Вучић о оптужбама из Црне Горе: Села Кавачи и Шкаљари нису у Србији, не убијамо ми по њиховој земљи него они по нашој

Еуроневс 27.10.2025
Председник Србије Александар Вучић који је присуствовао слави СНС на Новом Београду на питање како оцењује нападе који су стигли на његов рачун из Црне Горе, одакле су га оптужили да је крив за актуелни сукоб Црногораца и… »
"Села Кавачи и Шкаљари нису у Србији": Вучић одговорио на нападе из Црне Горе: "Не убијамо ми по њиховој земљи него они по…

"Села Кавачи и Шкаљари нису у Србији": Вучић одговорио на нападе из Црне Горе: "Не убијамо ми по њиховој земљи него они по…

Блиц 27.10.2025
Председник Александар Вучић данас је на обележавању славе Свете Петке у просторијама СНС-а одговорио на нападе који су стигли на његов рачун из Црне Горе, одакле су га оптужили да је "крив за актуелни сукоб Црногораца и… »

Вести дана »