Povezane vesti
Ostoja Mijailović prozvao Zvezdu, spomenuo ono što su crveno-beli uradili pre 14 godina: "To je nečasno..."
Telegraf 27.10.2025
Predsednik košarkaškog kluba Partizan - Ostoja Mijailović pre skoro osam godina je došao u klub, kada su crno-beli nili na daleko nižim granama od ovih trenutnih. Evropa je bila samo san, a često se Parni valjak mučio kako bi došao u situaciju da dođe do… »
Mijailović poručio zvezdi u lice: Mogao sam da se bavim nečasnim radnjama kao Vi, ali nisam!
Hot sport 27.10.2025
Predsednik otvoreno o danima kada je klub bio na ivici: „To je mač sa dve oštrice“. Kada je 2017. preuzeo upravljanje Partizanom, Ostoja Mijailović nije dolazio na rutinsku dužnost — dočekali su ga ogromni dugovi, haos u administraciji i teške odluke… »
"Zvezda se bavila radnjama koje su manje časne!" Ostoja Mijailović stao pred kamere, pa otvorio dušu: "Imao sam i ja tu…
Kurir 27.10.2025
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, gostovao je u podkastu Jao Mile gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Mijailović se osvrnuo i na probleme sa kojima se suočavao kada je stigao u Partizan 2017. godine i kada su dugovi bili ogromni… »
"Zvezda se bavila nečasnim radnjama, ja sam to odmah odbio": Mijailović progovorio o dugovima Partizana
Mondo 27.10.2025
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović prisetio se momenata kada je došao na mesto prvog čoveka kluba. I sa kakvim sve problemima se suočavao 2017. godine kada su dugovi bili ogromni. U svemu tome spomenuo je i Crvenu zvezdu i odluku najvećeg rivala da… »
Vesti dana »
"Kako raspisati pobedu": Studenti Tehnološkog u Novom Sadu u nedelju organizuju tribinu o izborima
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Zelenski objavio o čemu će razgovarati sa Trampom: „Mnogo toga može se odlučiti pre Nove godine, finalizacija pri kraju"
Kurir pre 52 minutajoš 29 povezanih
Iz Pionirskog parka sklonjen deo šatora, moguće kretanje jednom stazom do Andrićevog venca (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih