Povezane vesti

Ostoja Mijailović prozvao Zvezdu, spomenuo ono što su crveno-beli uradili pre 14 godina: "To je nečasno..."

Ostoja Mijailović prozvao Zvezdu, spomenuo ono što su crveno-beli uradili pre 14 godina: "To je nečasno..."

Telegraf pre 3 dana
Predsednik košarkaškog kluba Partizan - Ostoja Mijailović pre skoro osam godina je došao u klub, kada su crno-beli nili na daleko nižim granama od ovih trenutnih. Evropa je bila samo san, a često se Parni valjak mučio kako bi došao u situaciju da dođe do… »
Mijailović poručio zvezdi u lice: Mogao sam da se bavim nečasnim radnjama kao Vi, ali nisam!

Mijailović poručio zvezdi u lice: Mogao sam da se bavim nečasnim radnjama kao Vi, ali nisam!

Hot sport pre 4 dana
Predsednik otvoreno o danima kada je klub bio na ivici: „To je mač sa dve oštrice“. Kada je 2017. preuzeo upravljanje Partizanom, Ostoja Mijailović nije dolazio na rutinsku dužnost — dočekali su ga ogromni dugovi, haos u administraciji i teške odluke… »
"Zvezda se bavila radnjama koje su manje časne!" Ostoja Mijailović stao pred kamere, pa otvorio dušu: "Imao sam i ja tu…

"Zvezda se bavila radnjama koje su manje časne!" Ostoja Mijailović stao pred kamere, pa otvorio dušu: "Imao sam i ja tu…

Kurir pre 4 dana
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, gostovao je u podkastu Jao Mile gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Mijailović se osvrnuo i na probleme sa kojima se suočavao kada je stigao u Partizan 2017. godine i kada su dugovi bili ogromni… »
"Zvezda se bavila nečasnim radnjama, ja sam to odmah odbio": Mijailović progovorio o dugovima Partizana

"Zvezda se bavila nečasnim radnjama, ja sam to odmah odbio": Mijailović progovorio o dugovima Partizana

Mondo pre 4 dana
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović prisetio se momenata kada je došao na mesto prvog čoveka kluba. I sa kakvim sve problemima se suočavao 2017. godine kada su dugovi bili ogromni. U svemu tome spomenuo je i Crvenu zvezdu i odluku najvećeg rivala da… »

Vesti dana »