Povezane vesti
Bitef u središtu političke oluje: Odbor se raspao, umetnici su otišli, a nad festivalom lebdi ključno pitanje
Danas pre 5 dana
Festival koji je decenijama simbol umetničke slobode i kritičkog mišljenja ove godine suočava se sa cenzurom, ostavkama i prepolovljenim budžetom. Odbor se raspao, umetnici su otišli, a nad Bitefom lebdi pitanje – može li opstati ako izgubi sopstvenu… »
Svetozar Cvetković o cenzuri Bitefa: „Podneo sam ostavku, ali ugovor me veže da ostanem“
Nedeljnik pre 5 dana
Reakcije na skandal u vezi sa cenzurom dolaska švajcarskog reditelja Mila Raua od strane Odbora 59. Bitefa, o kojoj su javnost obavestili umetnički tim festivala – nagrađivani evropski reditelj Miloš Lolić i mladi pozorišni kritičar Borisav Matić – ne… »
Vesti dana »
Godina tuge i bola: U padu nadstrešnice u Novom Sadu ugašeno je 16 života! Svako je imao nade, želje, planove i očekivanja i sve je nestalo u trenu!
Kurir pre 4 satijoš 48 povezanih
Dijana Hrka sutra počinje štrajk glađu preko puta Ćacilenda: „Želim da znam ko je ubio moje dete, ko je ubio 16 ljudi“
Nedeljnik pre 16 minutajoš 77 povezanih
VIDEO: I građani Ljubljane sa 16 minuta tišine odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Radio 021 pre 4 satijoš 50 povezanih
Marta Kos: Tragedija u Novom Sadu mijenja Srbiju, pokrenula je građane
SEEbiz pre 5 satijoš 30 povezanih
Advokat nema informaciju da je Bačulov prebačen u bolnicu: „Eto, Informer prvi saznaje, a porodica još ništa ne zna“
Nova pre 4 satijoš 27 povezanih