Povezane vesti

Bukti rat na estradi! Aca Lukas brutalno isprozivao Milicu Pavlović: Ti si kineska kopija Karleuše! Sad me slušaj dobro -…

Bukti rat na estradi! Aca Lukas brutalno isprozivao Milicu Pavlović: Ti si kineska kopija Karleuše! Sad me slušaj dobro -…

Kurir pre 6 dana
Pevač Aca Lukas obratio se koleginici Milici Pavlović i javno joj poručio da je "kineska Jelena Karleuša", kao i da je vreme da prestane da laže. Nakon što se u javnosti pojavila izjava Milice Pavlović o njihovom nerealizovanom duetu "Kidaš me", za koji… »
Estradnjaci se ujedinili protiv Milice Pavlović: Lukas nakon Dare ponovo udario na pevačicu, ne zaustavlja se

Estradnjaci se ujedinili protiv Milice Pavlović: Lukas nakon Dare ponovo udario na pevačicu, ne zaustavlja se

Mondo pre 5 dana
Drama ne prestaje nakon izjave Milice Pavlović da je njen i Lukasov duet sa razlogom obrisan, a pesma na koju ona polaže sva prava, prepevana sa drugim kolegom i trebalo bi da ugleda svetlost dana. Aca se, nakon obraćanja estradi i niza uvreda, ponovo… »
"Ti lutko, ne možeš da napuniš šoljicu za kafu, a ne halu" Aca Lukas nastavlja rafalnu paljbu po Milici Pavlović: Te lagarije…

"Ti lutko, ne možeš da napuniš šoljicu za kafu, a ne halu" Aca Lukas nastavlja rafalnu paljbu po Milici Pavlović: Te lagarije…

Kurir pre 5 dana
Aca Lukas obratio se javno svojim kolegama putem Instagrama i brutalno zapretio onima koji kako navodi, godnama pokušavaju da ga ometaju u poslu i karijeri. Pevač koji je inače poznat po britkom jeziku, sada se i direktno obratio koleginici Milici… »

Vesti dana »