Povezane vesti
"Rekla sam mu: Ti ćeš biti moj muž!" Popularna pevačica htela da se uda za Zdravka Čolića, otkrila sve o njihovom prvom susretu…
Kurir 27.10.2025
Pevačica Tijana Dapčević poznata je po ispričala je da je još kao devojčica maštala da se uda za najveću balkansku zvezdu Zdravka Čolića i ovom izjavom nasmejala sve u studiju. Naime, ona je u emisiji "Magazin in" govorila o muško-ženskim odnosima, a… »
"Rekla sam Zdravku Čoliću: Bićeš moj muž!" Pevačica posle mnogo godina otkrila istinu o prvom susretu sa Čolom
Blic 27.10.2025
Pevačica Tijana Dapčević ispričala je da je još kao devojčica maštala da se uda za najveću balkansku zvezdu Zdravka Čolića i ovom izjavom nasmejala sve u studiju. Naime, Tijana Dapčević je u emisiji "Magazin in" govorila o muško-ženskim odnosima, a… »
Vesti dana »
Vozači, obratite pažnju: Zatvoren deo puta zbog požara u Deliblatskoj peščari
Mondo pre 25 minutajoš 65 povezanih
Vučić: Nastavljamo principijelnu politiku prema Ukrajini, nema "ali"; Zelenski: Hvala na podršci ukrajinskom narodu i nezavisnosti
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Đurić o kritikama posete Zelenskog: Prijem predsednika ne znači odricanje od sopstvenih stavova
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Ukrajina pogodila dve ruske rafinerije; Rusija gađala fabriku raketa i brodove kod Odese
RTS pre 5 minutajoš 36 povezanih