Povezane vesti

"Sedi u emisiji i opisuje kako izgleda moj stan": Marić nije znao da je ugostio čoveka koji ga je opljačkao

"Sedi u emisiji i opisuje kako izgleda moj stan": Marić nije znao da je ugostio čoveka koji ga je opljačkao

Mondo pre 4 dana
Novinar Milomir Marić godinama je na javnoj sceni, a malo ko zna da je u svojoj emisiji ugostio čoveka koji ga je opljačkao. Novinar i urednik koji je pre dva dana dao otkaz na Hepi televiziji, otkrio je jednom prilikom da je u emisiji imao sagovornika… »
Milomir Marić ima novi posao, evo gde izgleda uskoro počinje sa radom

Milomir Marić ima novi posao, evo gde izgleda uskoro počinje sa radom

Hello pre 4 dana
Juče se niko nije nadao da će osvanuti vest da je Milomir Marić dao otkaz na Hepi televiziji, gde je radio poslednjih 18 godina. U toj medijskoj kući ostaće do kraja oktobra, a gde će ubuduće biti zaposlen odmah je počelo da se spekuliše i nagađa. U… »
"Ugostio čoveka koji ga je opljačkao!" Ove detalje iz Marićevog života niko nije znao: Došao je kod mene u emisiju...

"Ugostio čoveka koji ga je opljačkao!" Ove detalje iz Marićevog života niko nije znao: Došao je kod mene u emisiju...

Kurir pre 4 dana
Novinar Milomir Marić godinama je na javnoj sceni, a malo ko zna da je u svojoj emisiji ugostio čoveka koji ga je opljačkao. Milomir Marić je rođen 1956. godine u Gornjem Milanovcu. Sa samo pet godina počeo je da čita omiljeni list njegovog dede, a posle… »
Evo šta je uradio sa čovekom koji ga je opljačkao! Raskrinkane tajne iz života Milomira Marića!

Evo šta je uradio sa čovekom koji ga je opljačkao! Raskrinkane tajne iz života Milomira Marića!

Alo pre 4 dana
Ove detalje iz Marićevog života niko nije znao. Novinar Milomir Marić godinama je prisutan na javnoj sceni, a malo ko zna da je u svojoj emisiji ugostio čoveka koji ga je opljačkao. Posle 18 godina rada, dao je otkaz na Hepi televiziji, a isto je učinila… »
„Gde god da se udene, biće to novi ekser u kovčeg srpskog novinarstva“: Šta nam govori odlazak Milomira Marića sa TV Hepi?…

„Gde god da se udene, biće to novi ekser u kovčeg srpskog novinarstva“: Šta nam govori odlazak Milomira Marića sa TV Hepi?…

Danas pre 4 dana
Novinar i urednik Milomir Marić je posle 18 godina dao je otkaz na TV Hepi, jednoj od pet televizija sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, kako su preneli beogradski mediji. Kako navode, Marić, koji je jedno vreme bio i glavni urednik ove televizije, kao… »

Vesti dana »