Povezane vesti

Desingerica vrši nuždu pored kreveta: Zgrozio sve - njegova ćerka zatekla šok prizor u prostoriji

Desingerica vrši nuždu pored kreveta: Zgrozio sve - njegova ćerka zatekla šok prizor u prostoriji

Blic pre 5 dana
Šokantni muzičar Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je frapirao javnost. On je otkrio da ga neretko mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. - Pišam u flašu! Zato što mi je visoko sprat. Imam tri sprata i na… »
Desingerica priznao da vrši nuždu pored kreveta: Daleko mu da silazi u wc, ćerka zatekla flaše s mokraćom

Desingerica priznao da vrši nuždu pored kreveta: Daleko mu da silazi u wc, ćerka zatekla flaše s mokraćom

Mondo pre 5 dana
Reper i član žirija Pinkovih zvezda Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je frapirao javnost. On je otkrio da ga neretko mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. "Pi*am u flašu! Zato što mi je visoko sprat. Imam… »
Desingerica šokirao sve priznanjem! Mokri pored kreveta, ćerka zatekla neverovatan prizor

Desingerica šokirao sve priznanjem! Mokri pored kreveta, ćerka zatekla neverovatan prizor

Alo pre 5 dana
Reper ponovo ostavio javnost bez teksta svojom izjavom. Muzičar Dragomir Despić, poznat kao Desingerica, otkrio je da ponekad, kada ga mrzi da ode do toaleta, umesto toga koristi plastične flaše. Desingerica, čiji je snimak sa nepoznatom ženom nedavno… »
Desingerica vršio nuždu pored kreveta: Ćerka zatekla šok scenu u sobi

Desingerica vršio nuždu pored kreveta: Ćerka zatekla šok scenu u sobi

Telegraf pre 5 dana
Kontroverzni treper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je svojom izjavom šokirao javnost. Naime, on je otkrio da ga ponekad mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. - Pišam u flašu! Zato što mi je visoko… »

Vesti dana »