Povezane vesti
Desingerica vrši nuždu pored kreveta: Zgrozio sve - njegova ćerka zatekla šok prizor u prostoriji
Blic pre 5 dana
Šokantni muzičar Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je frapirao javnost. On je otkrio da ga neretko mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. - Pišam u flašu! Zato što mi je visoko sprat. Imam tri sprata i na… »
Desingerica priznao da vrši nuždu pored kreveta: Daleko mu da silazi u wc, ćerka zatekla flaše s mokraćom
Mondo pre 5 dana
Reper i član žirija Pinkovih zvezda Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je frapirao javnost. On je otkrio da ga neretko mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. "Pi*am u flašu! Zato što mi je visoko sprat. Imam… »
Desingerica šokirao sve priznanjem! Mokri pored kreveta, ćerka zatekla neverovatan prizor
Alo pre 5 dana
Reper ponovo ostavio javnost bez teksta svojom izjavom. Muzičar Dragomir Despić, poznat kao Desingerica, otkrio je da ponekad, kada ga mrzi da ode do toaleta, umesto toga koristi plastične flaše. Desingerica, čiji je snimak sa nepoznatom ženom nedavno… »
Desingerica vršio nuždu pored kreveta: Ćerka zatekla šok scenu u sobi
Telegraf pre 5 dana
Kontroverzni treper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, još jednom je svojom izjavom šokirao javnost. Naime, on je otkrio da ga ponekad mrzi da ide do toaleta, pa da malu nuždu vrši u plastičnoj flaši. - Pišam u flašu! Zato što mi je visoko… »
Vesti dana »
Dijana Hrka započela štrajk glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTV pre 47 minutajoš 37 povezanih
Ministar Mali: Nacionalni stadion biće jedan od 3 najlepša u Evropi! Učešće na Ekspu potvrdilo 127 zemalja
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Otvaranje Velikog egipatskog muzeja u Kairu uz prisustvo svetskih lidera
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza: Sutra kiša, sledeće nedelje pretežno sunčano uz temperature do 19 stepeni
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih