Povezane vesti
Elšnik u Zvezdi do 2028.
Sportski žurnal pre 3 dana
Slovenački fudbaler Timi potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas osmostruki uzastopni šampion Srbije. - Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava… »

Elšnik produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2028. godine
Radio sto plus pre 3 dana
“Presrećan sam što ću biti deo Crvene zvezde i u narednom periodu, nadam se da me očekuje još mnogo pobeda i titula. Hvala ljudima u klubu koji su mi ukazali poverenje i ponudili novi ugovor. U Zvezdi se osećam kao kod kuće, moja porodica je srećna… »

Posle kazne – povećanje: Elšniku novi ugovor u Zvezdi
Sport klub pre 3 dana
Kad već nije imao dozvolu za odlazak u Tursku na veću platu, Timi Maks Elšnik je dobio povećanje prihoda u Crvenoj zvezdi i novi ugovor. Saradnja je sklopljena do 2028. godine, a potpis i povećanje plate stiže posle kažnjavanja igrača za lošu igru u… »

Pravo niotkuda - Potpisao Timi Maks Elšnik!
Sportske.net pre 3 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je ugovor sa slovenačkim vezistom Timi Maks Elšnikom, ozvaničeno je ove večeri. Letos se pisalo o njegovoj mogućoj prodaji, a ove oktobarske večeri, bez najave, stiže obaveštenje o produžetku saradnje so 2028… »

Elšnik ostaje u Zvezdi - Slovenac produžio ugovor na još tri godine
RTS pre 3 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik produžio ugovor sa klubom do 2028. godine. Odmah nakon potpisivanja novog ugovora, Elšnik je istakao zadovoljstvo što će i u narednim sezonama nositi dres… »

Zvanično: Zvezdina ključna karika u klubu do 2028!
Hot sport pre 3 dana
Nastavlja u Zvezdi! Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je iskusni vezni fudbaler i reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik produžio saradnju sa našim klubom do 2028. godine. Odmah po potpisivanju novog ugovora sa našim klubom… »

Zvezda saopštila sjajne vesti, iskusni fudbaler potpisao novi ugovor
Nova pre 3 dana
Fudbaler Crvene zvezde, Timi Maks Elšnik, potpisao je novi ugovor sa klubom i on će važiti do 2028. godine. Odmah po potpisivanju ugovora sa Zvezdom Elšnik je sumirao utiske. „Presrećan sam što ću biti deo Crvene zvezde i u narednom periodu, nadam se da… »

Zvezda povukla prvi potez posle hitnih sastanaka: Bio na pragu transfera, sad produžio ugovor
Mondo pre 3 dana
Iako je u jednom trenutku delovalo da će otići iz Beograda, Timi Maks Elšnik je sada produžio ugovor. Nakon serije sastanaka na "Marakani" zbog nekoliko loših rezultata jedan od prvih poteza kluba je potpisivanje novog ugovora sa vezistom iz Slovenije… »

Pao potpis na marakani! Hit Evropskog prvenstva 2024. stavio paraf na ugovor sa srpskim šampionom!
Kurir pre 3 dana
Crvena zvezda obavestila je javnost da je iskusni vezni fudbaler i reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik produžio saradnju sa klubom do 2028. godine. Odmah po potpisivanju novog ugovora Elšnik je sumirao utiske: - Presrećan sam što ću biti deo… »

Slovenac u Beogradu do 2028. - Timi Maks Elšnik potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom
Euronews pre 3 dana
Iako je delovalo da će se ovog leta Crvena zvezda i Timi Maks Elšnik razići nakon ispadanja iz kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona od Pafosa, struja se promenila, a Slovenac je ostao u klubu. Ipak, epilog je došap krajem oktobra, pošto su iz Ljutice… »

Važan potpis na "Marakani": "Trenutno sam u maloj krizi"
B92 pre 3 dana
Crvena zvezda obavestila je javnost da je iskusni vezni fudbaler i reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik produžio saradnju sa klubom do 2028. godine. Odmah po potpisivanju novog ugovora Elšnik je sumirao utiske. "Presrećan sam što ću biti deo Crvene… »

Kakav obrt na marakani! Zvezda posle dva neuspeha donela hitnu odluku u ponedeljak uveče!
Večernje novosti pre 3 dana
Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda će obradovati "delije". FOTO: FK Crvena zvezda Delovalo je letos da će Crvena zvezda prodati Timija Maksa Elšnika, ali je u poslednji čas, nakon izvlačenja grupa za Ligu Evrope, klub odlučio da to ne uradi. Tada je… »

Zvezda objavila sjajne vesti: Bio je na pragu odlaska, sada potpisao ostanak na Marakani!
Telegraf pre 3 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je Timi Maks Elšnik produžio vernost sa crveno-belima do 2028. godine! Podsetimo, Slovenac je bio na pragu prelaska u Trabzon, ali je uprava kluba odlučila da je neophodan na Marakani i vratila ga kako bi uz… »

Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti iz više pravaca prilaze Novom Sadu: Subotičani u Kisaču ispred kuće jedine preživele
Nova pre 17 minutajoš 31 povezana

Privremena obustava železničkog saobraćaja u Srbiji zbog "anonimne dojave o bombama"
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 42 povezane