Povezane vesti

Rodila ga muslimanka Barija, a pevač je slavio Svetu Petku: Oglasila se njegova ćerka i otkrila bolna sećanja

Rodila ga muslimanka Barija, a pevač je slavio Svetu Petku: Oglasila se njegova ćerka i otkrila bolna sećanja

Telegraf pre 6 dana
Danas, 27. oktobra svi pravoslavni hrišćani slave veliku Sveta Petku, koju je slavio i pokojni pevač Džej Ramadanovski, iako je bio muslimanske veroispovesti. Džej je za život rado isticao koliko mu znači Sveta Petka i redovno je posećivao kapelu koja… »
Džej bi na današnji dan bio posebno srećan: Marija Ramadanovski se oglasila iz porodičnog doma

Džej bi na današnji dan bio posebno srećan: Marija Ramadanovski se oglasila iz porodičnog doma

Story pre 5 dana
Ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, danas obeležava Svetu Petku, a tim povodom uputila je dirljivu poruku koja je raznežila mnoge. Na svom Instagram profilu podelila je uspomene iz porodičnog doma, prisećajući se srećnih… »
"Gospodin domaćin slave i ja": Iskra Brajović podelila kadrove sa naslednikom, porodično proslavljaju Svetu Petku

"Gospodin domaćin slave i ja": Iskra Brajović podelila kadrove sa naslednikom, porodično proslavljaju Svetu Petku

Kurir pre 5 dana
Glumica Iskra Brajović, ćerka poznatog glumca Voje Brajovića, danas obeležava porodičnu slavu – Svetu Petku. Tim povodom oglasila se na svom Instagram profilu, gde je podelila dirljiv trenutak iz porodičnog doma. Na fotografiji koju je objavila vidi se… »
"Gospodin domaćin slave i ja": Iskra Brajović objavila sliku sa naslednikom: Glumca blista u lepršavoj haljini sa prorezom

"Gospodin domaćin slave i ja": Iskra Brajović objavila sliku sa naslednikom: Glumca blista u lepršavoj haljini sa prorezom

Blic pre 5 dana
Glumica i ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, danas proslavlja krsnu slavu Svetu Petku, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Naime, Iskra je objavila fotografiju iz porodičnog doma na kojoj je vidimo kako pozira sa sinom Aronom kog je… »
U domu naše glumice dan za slavlje: Iskra obeležava slavu, blista u haljini sa prorezom u njegovom društvu

U domu naše glumice dan za slavlje: Iskra obeležava slavu, blista u haljini sa prorezom u njegovom društvu

Telegraf pre 5 dana
Glumica i ćerka Voje Brajovića, Iskra Brajović, danas proslavlja krsnu slavu Svetu Petku zbog čega se oglasila na društvenim mrežama. Ona je podelila sliku iz svog doma gde pozira sa sinom Aronom kog je dobila u oktobru prošle godine. Glumica je bila… »

Vesti dana »