Povezane vesti
Užas! Ubio se otac fudbalera Mančester junajteda!
Kurir pre 6 dana
Mladi fudbaler Mančester junajteda Ris Benet doživeo je veliku tragediju, pošto je njegov otac izvršio samoubistvo, preneo je engleski klub. Kasnije je i sam Benet potvrdio da je doživeo veliku tragediju u svojoj porodici i da se njegov otac ubio. Ris… »
Otac fudbalera Mančester junajteda pronađen mrtav
Nova pre 6 dana
Mladog fudbalera Mančester junajteda, Risa Beneta, zadesila je tragedija pošto je objavio da je njegov otac izvršio samoubistvo. Ovako je saopštio najtužniju vest. „Tata, nikada nisam mislio da ću morati ovo da pišem tako rano. Preko vikenda sam saznao… »
Otac fudbalera Mančester junajteda izvršio samoubistvo!
Telegraf pre 6 dana
Mladi fudbaler Mančester junajteda Ris Benet doživeo je veliku tragediju, pošto je njegov otac izvršio samoubistvo, preneo je engleski klub. Kasnije je i sam Benet potvrdio da je doživeo veliku tragediju u svojoj porodici i da se njegov otac ubio. Ris… »
Otac igrača mančester Junajteda izvršio samoubistvo! Fudbaler koji je ušao u istoriju "crvenih đavola" potpuno slomljen…
Kurir pre 6 dana
Užasne vesti stigle su nam iz Mančestera. Zvezda akademije Junajteda, Ris Benet, doživeo je porodičnu tragediju, a o užasnim vestima javnost je obavestio na društvenim mrežama. Naime, Risov otac, sebi je oduzeo život, a fudbaler Junajteda koji je prošlu… »
Vesti dana »
"Vučić nas od marta dinsta intenzivno": Vukadinović i Vuletić o neredima kod Skupštine i datumu izbora: "Na glasanje teško pre ovog datuma"
Blic pre 9 minutajoš 55 povezanih
Advokat Vladimira Štimca: Uložili smo žalbu, saopštenje VJT kao da je pisala Suzana Vasiljević
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Udruženje arhitekata traži hitno povlačenje predloženog zakona o revitalizaciji zgrada Generalštaba
Beta pre 49 minutajoš 18 povezanih
Niš ustao za Dijanu Hrku, studenti i građani zalepili poruke na SNS prostorije: „Nećemo da ćutimo, pravda za Stefana“
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih