Povezane vesti

Užas! Ubio se otac fudbalera Mančester junajteda!

Užas! Ubio se otac fudbalera Mančester junajteda!

Kurir pre 6 dana
Mladi fudbaler Mančester junajteda Ris Benet doživeo je veliku tragediju, pošto je njegov otac izvršio samoubistvo, preneo je engleski klub. Kasnije je i sam Benet potvrdio da je doživeo veliku tragediju u svojoj porodici i da se njegov otac ubio. Ris… »
Otac fudbalera Mančester junajteda pronađen mrtav

Otac fudbalera Mančester junajteda pronađen mrtav

Nova pre 6 dana
Mladog fudbalera Mančester junajteda, Risa Beneta, zadesila je tragedija pošto je objavio da je njegov otac izvršio samoubistvo. Ovako je saopštio najtužniju vest. „Tata, nikada nisam mislio da ću morati ovo da pišem tako rano. Preko vikenda sam saznao… »
Otac fudbalera Mančester junajteda izvršio samoubistvo!

Otac fudbalera Mančester junajteda izvršio samoubistvo!

Telegraf pre 6 dana
Mladi fudbaler Mančester junajteda Ris Benet doživeo je veliku tragediju, pošto je njegov otac izvršio samoubistvo, preneo je engleski klub. Kasnije je i sam Benet potvrdio da je doživeo veliku tragediju u svojoj porodici i da se njegov otac ubio. Ris… »
Otac igrača mančester Junajteda izvršio samoubistvo! Fudbaler koji je ušao u istoriju "crvenih đavola" potpuno slomljen…

Otac igrača mančester Junajteda izvršio samoubistvo! Fudbaler koji je ušao u istoriju "crvenih đavola" potpuno slomljen…

Kurir pre 6 dana
Užasne vesti stigle su nam iz Mančestera. Zvezda akademije Junajteda, Ris Benet, doživeo je porodičnu tragediju, a o užasnim vestima javnost je obavestio na društvenim mrežama. Naime, Risov otac, sebi je oduzeo život, a fudbaler Junajteda koji je prošlu… »

Vesti dana »