Povezane vesti
"Sabalenka i Švjontek imaju višak testosterona...": Jedna od najlepših teniserki sveta šokirala izjavom!
Telegraf 27.10.2025
Jedna od najboljih teniserki sveta i igrqačica u TOP 30 - Ukrajinka Marta Kostjuk, izazvala je lavinu komentara u teniskoj javnosti, posle izjave o rivalkama poput Arine Sabalenke i Ige Švjontek, dve najbolje teniserke na WTA turu. Naime, ona je… »
Skandal u tenisu, marta Kostjuk optužuje: "Sabalenka i Švjontek imaju višak muških hormona, ja protiv toga ne mogu ništa"!
Kurir 27.10.2025
Kostjuk je otvoreno poručila da njih dve "imaju više testosterona" od većine žena na turu, a njen komentar izazvao je lavinu reakcija na mrežama. - Protiv Ige Švjontek uopšte nisam bila spremna. Sa Arinom Sabalenkom znam da je to teška borba. Imam svoje… »
Vesti dana »
Više lica privedeno kod Ušća tokom protesta, blokiran Bulevar Nikole Tesle
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Milivojević (DS) tvrdi da je policija zaplenila motore bajkera na večerašnjem protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 1 povezana