Povezane vesti
"Sabalenka i Švjontek imaju višak testosterona...": Jedna od najlepših teniserki sveta šokirala izjavom!
Telegraf pre 5 dana
Jedna od najboljih teniserki sveta i igrqačica u TOP 30 - Ukrajinka Marta Kostjuk, izazvala je lavinu komentara u teniskoj javnosti, posle izjave o rivalkama poput Arine Sabalenke i Ige Švjontek, dve najbolje teniserke na WTA turu. Naime, ona je… »
Skandal u tenisu, marta Kostjuk optužuje: "Sabalenka i Švjontek imaju višak muških hormona, ja protiv toga ne mogu ništa"!
Kurir pre 5 dana
Kostjuk je otvoreno poručila da njih dve "imaju više testosterona" od većine žena na turu, a njen komentar izazvao je lavinu reakcija na mrežama. - Protiv Ige Švjontek uopšte nisam bila spremna. Sa Arinom Sabalenkom znam da je to teška borba. Imam svoje… »
Vesti dana »
Sunčani intervali i povremena magla – kakvo vreme nas očekuje u prvoj polovini novembra
Glas juga pre 1 satjoš 6 povezanih
Na današnji dan: Rođena Marija Antoaneta, škole u Srbiji uvele veronauku, Crna Gora uvela marku
Radio 021 pre 5 minutajoš 2 povezane
Napad na Dnjepropetrovsku oblast, poginule dve osobe; Orban kritikovao plan EU da 20 odsto budžeta ide Ukrajini
RTS pre 1 satjoš 2 povezane