Povezane vesti
Student koji je posle sedam meseci pušten na slobodu: Čudno je biti opet normalan
N1 Info pre 5 dana
Čudno je vratiti se u normalnost, opet "biti normalan", kaže student, aktivista i član Pokreta slobodnih građana Davor Stefanović, koji je posle sedam meseci pritvora ponovo na slobodi. Davor Stefanović je uhapšen uoči velikog studentskog protesta u… »
"Srbija, brale": Život aktivista PSG u zatvoru i kućnom pritvoru - Dan mrmota i skidanje nanogvice kašikom
N1 Info pre 5 dana
Još troje aktivista Pokreta slobodnih građana koji se terete za planiranje rušenja ustavnog poretka, u petak je pušteno da se brane sa slobode. U pritvoru su proveli više od sedam meseci, a suđenje će, zajedno sa ostalim aktivistima koji su bili… »
Srđan Đurić: Mi smo osam meseci bili u pritvoru, a Goran Vesić ni dana
N1 Info pre 5 dana
Posle više od sedam meseci u pritvoru zbog navodnog pokušaja rušenja ustavnog poretka uoči protesta 15. marta, u petak su i preostala trojica aktivista Pokreta slobodnih građana puštena da se brane sa slobode. Suđenje je zakazano za 24. novembar, a prema… »
Cvijetić: Izgubio sam poslove i to ne samo ja - ali to je mala cena koju možemo da platimo
N1 Info pre 6 dana
Mladen Cvijetić, gradski odbornik PSG koji se nakon dva meseca zatvorskog i četiri meseca kućnog pritvora nalazi na slobodi, za N1 navodi da nije samo on izgubio poslove i prihode, ali da to vidi kao malu cenu za ono što očekuje, a to je, kako kaže… »
Vesti dana »
„Mama protiv mašinerije“: Dijana Hrka počinje štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, građani se priključuju… Dijana Hrka - štrajk glađu
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 24 povezane
Spektakl u Egiptu: Otvoren Veliki muzej, prvi put može da se vidi Tutankamonova grobnica VIDEO
B92 pre 3 satajoš 6 povezanih