Povezane vesti
Student koji je posle sedam meseci pušten na slobodu: Čudno je biti opet normalan
N1 Info 27.10.2025
Čudno je vratiti se u normalnost, opet "biti normalan", kaže student, aktivista i član Pokreta slobodnih građana Davor Stefanović, koji je posle sedam meseci pritvora ponovo na slobodi. Davor Stefanović je uhapšen uoči velikog studentskog protesta u… »
"Srbija, brale": Život aktivista PSG u zatvoru i kućnom pritvoru - Dan mrmota i skidanje nanogvice kašikom
N1 Info 27.10.2025
Još troje aktivista Pokreta slobodnih građana koji se terete za planiranje rušenja ustavnog poretka, u petak je pušteno da se brane sa slobode. U pritvoru su proveli više od sedam meseci, a suđenje će, zajedno sa ostalim aktivistima koji su bili… »
Srđan Đurić: Mi smo osam meseci bili u pritvoru, a Goran Vesić ni dana
N1 Info 27.10.2025
Posle više od sedam meseci u pritvoru zbog navodnog pokušaja rušenja ustavnog poretka uoči protesta 15. marta, u petak su i preostala trojica aktivista Pokreta slobodnih građana puštena da se brane sa slobode. Suđenje je zakazano za 24. novembar, a prema… »
Cvijetić: Izgubio sam poslove i to ne samo ja - ali to je mala cena koju možemo da platimo
N1 Info 27.10.2025
Mladen Cvijetić, gradski odbornik PSG koji se nakon dva meseca zatvorskog i četiri meseca kućnog pritvora nalazi na slobodi, za N1 navodi da nije samo on izgubio poslove i prihode, ali da to vidi kao malu cenu za ono što očekuje, a to je, kako kaže… »
Vesti dana »
Objavljen snimak SNS aktivista koji su sinoć napali studente u Kuli VIDEO
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 20 minutajoš 73 povezane
Objavljen spisak lista za lokalne izbore koje podržavaju studenti
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane