Povezane vesti
Zelenski otkrio šta je Rusima glavni cilj
B92 28.10.2025
Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam sa… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
Politika 28.10.2025
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se 101 borbeni sukob između ukrajinskih odbrambenih snaga i ruskih trupa, borbe se i dalje vode na šest pravaca fronta. KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
RTV 28.10.2025
KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam… »
"Ušli: Su..." Zelenski se upravo oglasio sa dramatičnom porukom: "Razgovarao sam sa našom vojskom..."
Blic 28.10.2025
Ruske snage usmerile su svu svoju jurišnu moć na Pokrovsk, grad na istoku Ukrajine u kojem se sada vode žestoke ulične borbe. Situacija je eskalirala do te mere da je Pokrovsk postao glavno žarište na celoj liniji fronta, potvrdio je ukrajinski… »
Vesti dana »
Novi kvar na magistralnom cevovodu: Samo što je voda došla, pojavio se nov problem!
Blic pre 12 minutajoš 32 povezane
Novi Sad: Uhapšen osumnjičeni za zloupotrebu više od šest miliona dinara iz budžeta grada
Serbian News Media pre 46 minutajoš 15 povezanih
Hladni front krenuo prema Srbiji, stiže osveženje! Ovi delovi biće prvi na udaru: prete pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 51 minutajoš 18 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Serbian News Media pre 51 minutajoš 9 povezanih
Ubijen novi šef vojnog krila Hamasa: Svega 11 dana ranije eliminisan njegov prethodnik
Telegraf pre 21 minutajoš 12 povezanih