Povezane vesti
Zelenski otkrio šta je Rusima glavni cilj
B92 pre 5 dana
Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam sa… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
Politika pre 5 dana
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se 101 borbeni sukob između ukrajinskih odbrambenih snaga i ruskih trupa, borbe se i dalje vode na šest pravaca fronta. KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
RTV pre 5 dana
KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam… »
"Ušli: Su..." Zelenski se upravo oglasio sa dramatičnom porukom: "Razgovarao sam sa našom vojskom..."
Blic pre 5 dana
Ruske snage usmerile su svu svoju jurišnu moć na Pokrovsk, grad na istoku Ukrajine u kojem se sada vode žestoke ulične borbe. Situacija je eskalirala do te mere da je Pokrovsk postao glavno žarište na celoj liniji fronta, potvrdio je ukrajinski… »
Vesti dana »
Devet osoba sa povredama opasnim po život nakon uboda nožem u vozu Doncaster-London
Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 16 povezanih
Nije mogao da veruje šta čuje! "Gnjido, slino..." Tomović otkrio šta mu je rekao kapiten Partizana, žestoki obračun kod svlačionice
Večernje novosti pre 15 minutajoš 21 povezana
Još danas sunčano i toplo, potom stiže naoblačenje sa kišom i padom temperature
NoviSad.com pre 45 minutajoš 11 povezanih
Po Trampovom naređenju: Ministarstvo rata se sprema za akciju; Ulaze?
B92 pre 59 minutajoš 7 povezanih