Povezane vesti
Zelenski otkrio šta je Rusima glavni cilj
B92 28.10.2025
Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam sa… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
Politika 28.10.2025
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se 101 borbeni sukob između ukrajinskih odbrambenih snaga i ruskih trupa, borbe se i dalje vode na šest pravaca fronta. KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu
RTV 28.10.2025
KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam… »
"Ušli: Su..." Zelenski se upravo oglasio sa dramatičnom porukom: "Razgovarao sam sa našom vojskom..."
Blic 28.10.2025
Ruske snage usmerile su svu svoju jurišnu moć na Pokrovsk, grad na istoku Ukrajine u kojem se sada vode žestoke ulične borbe. Situacija je eskalirala do te mere da je Pokrovsk postao glavno žarište na celoj liniji fronta, potvrdio je ukrajinski… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 32 povezane
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 2 satajoš 53 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 18 minutajoš 75 povezanih