Povezane vesti

Zelenski otkrio šta je Rusima glavni cilj

Zelenski otkrio šta je Rusima glavni cilj

B92 pre 5 dana
Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam sa… »
Zelenski: Rusima je glavni cilj osvajanje Pokrovska, borbe su i u samom gradu

Politika pre 5 dana
Tokom jučerašnjeg dana dogodio se 101 borbeni sukob između ukrajinskih odbrambenih snaga i ruskih trupa, borbe se i dalje vode na šest pravaca fronta. KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj… »

RTV pre 5 dana
KIJEV - Ruske trupe su koncentrisale svoje glavne udarne snage u pravcu grada Pokrovska u Donjeckoj oblasti Ukrajine , gde se žestoke borbe nastavljaju i na teritoriji grada, saopštio je ukrajinski predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Razgovarao sam… »
"Ušli: Su..." Zelenski se upravo oglasio sa dramatičnom porukom: "Razgovarao sam sa našom vojskom..."

"Ušli: Su..." Zelenski se upravo oglasio sa dramatičnom porukom: "Razgovarao sam sa našom vojskom..."

Blic pre 5 dana
Ruske snage usmerile su svu svoju jurišnu moć na Pokrovsk, grad na istoku Ukrajine u kojem se sada vode žestoke ulične borbe. Situacija je eskalirala do te mere da je Pokrovsk postao glavno žarište na celoj liniji fronta, potvrdio je ukrajinski… »

Vesti dana »