Povezane vesti

“To je slepi tumor, njega ne osetiš” Jelena operisala tumor kostiju, otkrila detalje: “Svako veče sam imala…”

“To je slepi tumor, njega ne osetiš” Jelena operisala tumor kostiju, otkrila detalje: “Svako veče sam imala…”

Telegraf pre 5 dana
Bivša učesnica "Zadruge", Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje teške borbe. Na svoju ruku odradila je CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. - Vrsta tumora koji sam imala zove se… »
"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo": Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje borbe: "Na svoju…

"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo": Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje borbe: "Na svoju…

Blic pre 5 dana
Bivša zadrugarka, Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje borbe. Jelena Batos je otkrila da je na svoju ruku odradila CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. - Vrsta tumora kojeg sam ja… »
"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo" Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje jezive borbe

"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo" Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje jezive borbe

Kurir pre 5 dana
Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena je nedavno operisala tumor na glavi, sada je otkrila detalje borbe. - Vrsta tumora kojeg sam ja… »
"To ne osetiš, ne možeš da napipaš, a telo mi se borilo" Bivša zadrugarka je ovako otkrila da ima tumor kostiju: "Molila sam…

"To ne osetiš, ne možeš da napipaš, a telo mi se borilo" Bivša zadrugarka je ovako otkrila da ima tumor kostiju: "Molila sam…

Alo pre 5 dana
Kako priznaje, na svoju ruku odradila je CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. Bivša zadrugarka, Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje borbe. Kako priznaje, na svoju ruku odradila je… »

Vesti dana »