Povezane vesti
“To je slepi tumor, njega ne osetiš” Jelena operisala tumor kostiju, otkrila detalje: “Svako veče sam imala…”
Telegraf pre 5 dana
Bivša učesnica "Zadruge", Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje teške borbe. Na svoju ruku odradila je CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. - Vrsta tumora koji sam imala zove se… »
"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo": Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje borbe: "Na svoju…
Blic pre 5 dana
Bivša zadrugarka, Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje borbe. Jelena Batos je otkrila da je na svoju ruku odradila CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. - Vrsta tumora kojeg sam ja… »
"Svako veče sam imala temperaturu, telo mi se borilo" Jelena Batos operisala tumor kostiju, otkrila detalje jezive borbe
Kurir pre 5 dana
Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", već duže vreme hrabro vodi bitku s teškom bolešću, a iz još jedne u nizu borbe izašla kao pobednik. Jelena je nedavno operisala tumor na glavi, sada je otkrila detalje borbe. - Vrsta tumora kojeg sam ja… »
"To ne osetiš, ne možeš da napipaš, a telo mi se borilo" Bivša zadrugarka je ovako otkrila da ima tumor kostiju: "Molila sam…
Alo pre 5 dana
Kako priznaje, na svoju ruku odradila je CT glave, nakon čega su ustanovili da ima tumor i da mora na operaciju. Bivša zadrugarka, Jelena Batos, nedavno je operisala tumor u glavi, a sada je otkrila detalje borbe. Kako priznaje, na svoju ruku odradila je… »
Vesti dana »
NOVI SAD U TIŠINI: Stotine hiljada ljudi na komemoraciji – najveći skup u istoriji grada
Pravo u centar pre 25 minutajoš 7 povezanih
Spektakularno otvaranje velikog egipatskog muzeja Prisustvovalo 79 svetskih delegacija iz celog sveta
Dnevnik pre 1 satjoš 5 povezanih
Devet osoba sa povredama opasnim po život nakon uboda nožem u vozu Doncaster-London
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 18 povezanih