Povezane vesti

Rada Manojlović progovorila o navodima da Milan Stanković voli muškarce: "Reći cemo da ne znam…"

Rada Manojlović progovorila o navodima da Milan Stanković voli muškarce: "Reći cemo da ne znam…"

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o dugogodišnjoj vezi sa Milanom Stankovićem i glasinama da je on gej. Naime, gostujući u podkastu kod Bokija 13, Rada Manojlović je progovorila i o petogodišnjoj vezi sa Milanom, te se osvrnula i na glasine koje su… »
„Ne znam da li me je varao“: Rada Manojlović o vezi sa Milanom Stankovićem i pričama da je gej

„Ne znam da li me je varao“: Rada Manojlović o vezi sa Milanom Stankovićem i pričama da je gej

Nova pre 4 dana
Naši pevači bili su najpopularniji estradni par, a i nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima. Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su vezu tokom „Zvezda Granda“, a iako su mnogi mislili da je to samo jedan marketinški trik, njih dvoje su… »
Rada Manojlović posle mnogo godina progovorila o glasinama da je Milan Stanković gej: Iskreno o vezi sa kolegom, dotakla se i…

Rada Manojlović posle mnogo godina progovorila o glasinama da je Milan Stanković gej: Iskreno o vezi sa kolegom, dotakla se i…

Blic pre 4 dana
Rada Manojlović progovorila je o dugogodišnjoj vezi sa Milanom Stankovićem i glasinama da je gej. Naime, gostujući u podkastu kod Bokija 13, Rada Manojlović je progovorila i o petogodišnjoj vezi sa Milanom, te se osvrnula i na glasine koje su kružile o… »

Vesti dana »