Povezane vesti
Rada Manojlović progovorila o navodima da Milan Stanković voli muškarce: "Reći cemo da ne znam…"
Telegraf 28.10.2025
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o dugogodišnjoj vezi sa Milanom Stankovićem i glasinama da je on gej. Naime, gostujući u podkastu kod Bokija 13, Rada Manojlović je progovorila i o petogodišnjoj vezi sa Milanom, te se osvrnula i na glasine koje su… »
„Ne znam da li me je varao“: Rada Manojlović o vezi sa Milanom Stankovićem i pričama da je gej
Nova 28.10.2025
Naši pevači bili su najpopularniji estradni par, a i nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima. Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su vezu tokom „Zvezda Granda“, a iako su mnogi mislili da je to samo jedan marketinški trik, njih dvoje su… »
Rada Manojlović posle mnogo godina progovorila o glasinama da je Milan Stanković gej: Iskreno o vezi sa kolegom, dotakla se i…
Blic 28.10.2025
Rada Manojlović progovorila je o dugogodišnjoj vezi sa Milanom Stankovićem i glasinama da je gej. Naime, gostujući u podkastu kod Bokija 13, Rada Manojlović je progovorila i o petogodišnjoj vezi sa Milanom, te se osvrnula i na glasine koje su kružile o… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Odbrana najavila žalbe na zatvorske kazne roditeljima maloletnog K. K.
BBC News pre 54 minutajoš 99 povezanih
Novosadsko tužilaštvo: Još dve osobe uhapšene zbog nabavljanja lažnih identiteta kriminalcima
In medija pre 59 minutajoš 33 povezane
Ministarstvo informisanja zabrinuto zbog napada na Matića, traži da nadležni preduzmu sve mere
Danas pre 4 minutajoš 48 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih