Povezane vesti
"Lako sam ulazila u intimne odnose" Naša glumica šokirala izjavom: "Majka mi je govorila da sam šljam"
Alo 28.10.2025
Supruga je, kako kaže, varala iz čiste ljubavi, a sada je otkrila nove detalje iz mladosti. Glumica Eva Ras progovorila je o intimnim odnosima i otkrila da je lako ulazila u avanture zbog čega je njena majka bila očajna. - Kad sam bila mlada svi su se… »
"Lako sam ulazila u intimne odnose, mama je bila očajna smatrala me šljamom": Naša glumica iznela šokantne detalje prošlosti…
Blic 28.10.2025
Glumica Eva Ras progovorila je o intimnim odnosima i otkrila da je lako ulazila u avanture zbog čega je njena majka bila očajna. - Kad sam bila mlada svi su se bili šokirali od mene, ja sam jako lako odlazila u intimne odnose i avanture i nisam ja to ni… »
Vesti dana »
Sabalenki ove sezone grend slemovi postaju noćna mora, Osaka je eliminisala u osmini finala Vimbldona!
Sportske.net pre 44 minutajoš 52 povezane
Netanjahu o Vensovim navodima: Tramp nije jedini prijatelj Izraela
Insajder pre 1 satjoš 60 povezanih
Ovo su dečaci Bogdan i Marko koji su poginuli u Banji Koviljači! Ceo grad zanemeo od tuge: "Golfom" se zakucali u drvo i stradali na licu mesta (foto)
Blic pre 7 satijoš 35 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini, Zelenski tvrdi da Rusija sprema novi masovni napad
Euronews pre 15 minutajoš 35 povezanih
Jokić davao izjavu u Beogradu, pa isti dan otišao na drugi kraj Srbije: Snimili ga s pivom u ruci VIDEO
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih