Povezane vesti

Svetislav Pešić predstavio drugo dopunjeno izdanje knjige “Moja igra, moj put: Život trenera nije bajka”

Svetislav Pešić predstavio drugo dopunjeno izdanje knjige “Moja igra, moj put: Život trenera nije bajka”

Pirotske vesti pre 3 dana
68. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu bio je prilika da jedan od najtrofejnijih evropskih trenera i bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Kari Pešić, predstavi drugo dopunjeno izdanje svoje autobiografske knjige “Moja igra, moj… »
Isplivale tajne iz reprezentacije Srbije! Jokić je Pešiću poslao ovu poruku: Kari ovakve reči nije želeo da čuje, sada je…

Isplivale tajne iz reprezentacije Srbije! Jokić je Pešiću poslao ovu poruku: Kari ovakve reči nije želeo da čuje, sada je…

Kurir pre 3 dana
Svetislav Pešić nedavno je napustio klupu košarkaške reprezentacije Srbije, a u vikendu za nama promovisao je u nedelju dopunjeno izdanje svoje knjige "Moja igra - moj put", sada sa nazivom "Život trenera nije bajka". U knjizi je otkrio i neke tajne iz… »
Jokić poslao poruku Pešiću: Nije ovo želeo da čuje, ali je jedini shvatio

Jokić poslao poruku Pešiću: Nije ovo želeo da čuje, ali je jedini shvatio

Mondo pre 3 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić nekoliko puta je otkazao reprezentaciji, a najteže mu je palo kada je 2023. godine odlučio da propusti Svetsko prvenstvo u Manili. Tada je sa Denver Nagetsima osvojio šampionsku titulu, bio proglašen za MVP-ja regularnog dela… »
Pešić prvi put otkrio koju mu je poruku poslao Jokić: Otkriveni dosad nepoznati detalji, to je sve što treba znati o otkazima…

Pešić prvi put otkrio koju mu je poruku poslao Jokić: Otkriveni dosad nepoznati detalji, to je sve što treba znati o otkazima…

Nova pre 3 dana
Svetislav Pešić poznat je kao čovek koji voli da stvari istera na čistac, makar to značilo i da će doći do pucanja. Ovog puta je otkrio detalje koje nije nikada pre. Pešić je pojasnio šta se dešavalo u reprezentaciji tokom te 2023. godine kada je na… »

Vesti dana »