Povezane vesti

Svetislav Pešić predstavio drugo dopunjeno izdanje knjige “Moja igra, moj put: Život trenera nije bajka”

Svetislav Pešić predstavio drugo dopunjeno izdanje knjige “Moja igra, moj put: Život trenera nije bajka”

Pirotske vesti 28.10.2025
68. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu bio je prilika da jedan od najtrofejnijih evropskih trenera i bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Kari Pešić, predstavi drugo dopunjeno izdanje svoje autobiografske knjige “Moja igra, moj… »
Isplivale tajne iz reprezentacije Srbije! Jokić je Pešiću poslao ovu poruku: Kari ovakve reči nije želeo da čuje, sada je…

Isplivale tajne iz reprezentacije Srbije! Jokić je Pešiću poslao ovu poruku: Kari ovakve reči nije želeo da čuje, sada je…

Kurir 28.10.2025
Svetislav Pešić nedavno je napustio klupu košarkaške reprezentacije Srbije, a u vikendu za nama promovisao je u nedelju dopunjeno izdanje svoje knjige "Moja igra - moj put", sada sa nazivom "Život trenera nije bajka". U knjizi je otkrio i neke tajne iz… »
Jokić poslao poruku Pešiću: Nije ovo želeo da čuje, ali je jedini shvatio

Jokić poslao poruku Pešiću: Nije ovo želeo da čuje, ali je jedini shvatio

Mondo 28.10.2025
Srpski košarkaš Nikola Jokić nekoliko puta je otkazao reprezentaciji, a najteže mu je palo kada je 2023. godine odlučio da propusti Svetsko prvenstvo u Manili. Tada je sa Denver Nagetsima osvojio šampionsku titulu, bio proglašen za MVP-ja regularnog dela… »
Pešić prvi put otkrio koju mu je poruku poslao Jokić: Otkriveni dosad nepoznati detalji, to je sve što treba znati o otkazima…

Pešić prvi put otkrio koju mu je poruku poslao Jokić: Otkriveni dosad nepoznati detalji, to je sve što treba znati o otkazima…

Nova 28.10.2025
Svetislav Pešić poznat je kao čovek koji voli da stvari istera na čistac, makar to značilo i da će doći do pucanja. Ovog puta je otkrio detalje koje nije nikada pre. Pešić je pojasnio šta se dešavalo u reprezentaciji tokom te 2023. godine kada je na… »

Vesti dana »

Zvezda akcionih filmova Čak Noris preminuo u 86. godini

Zvezda akcionih filmova Čak Noris preminuo u 86. godini

Insajder pre 47 minutajoš 56 povezanih
Zaplena droge u Ćupriji

Zaplena droge u Ćupriji

Danas pre 53 minutajoš 61 povezana
Orban ponovo pretio Ukrajini nakon što je blokirao novi zajam

Orban ponovo pretio Ukrajini nakon što je blokirao novi zajam

Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih