Povezane vesti

Nalazila sveće uvezane u konac i krvave muške gaće: Rada Manojlović otkrila šta su joj ljudi ostavljali u dvorištu

Nalazila sveće uvezane u konac i krvave muške gaće: Rada Manojlović otkrila šta su joj ljudi ostavljali u dvorištu

Mondo pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović gostovala u podkastu kod Bokija 13, koji ju je nedavno javno prozvao na račun izgleda, i tom prilikom otvorila dušu. Ona je otkrila da su joj se tokom karijere dešavale čudne stvari. "To je moja maćeha videla, pričala sam o tome… »
Jeziva scena kod Rade Manojlović: Nađen krvav donji veš u dvorištu, veruje da je bačena crna magija

Jeziva scena kod Rade Manojlović: Nađen krvav donji veš u dvorištu, veruje da je bačena crna magija

Svet & Skandal pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović iznenadila je mnoge svojom iskrenošću tokom gostovanja u podkastu kod makedonskog šoumena Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13. Ispovest Rade Manojlović izazvala je buru komentara jer je govorila o mračnim stvarima koje su… »
Jezivo: - krvav muški veš i sveće: Rada Manojlović otkrila šta je našla u svom dvorištu, Boki 13 se zaledio

Jezivo: - krvav muški veš i sveće: Rada Manojlović otkrila šta je našla u svom dvorištu, Boki 13 se zaledio

Blic pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović otkrila je da je u svom dvorištvu njena maćeha pronašla krvav muški veš, a Boki 13 se zaledio dok je pričala. Naime, Rada Manojlović je gostovala u podkastu kod Bokija 13 i tom prilikom otvorila dušu. Ona je otkrila da su joj se… »
"Uvezane sveće u crveni konac i krvavi muški veš": Rada Manojlović pronašla jezive stvari u dvorištu kuće

"Uvezane sveće u crveni konac i krvavi muški veš": Rada Manojlović pronašla jezive stvari u dvorištu kuće

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović otkrila je da je u svom dvorištvu njena maćeha pronašla krvav muški veš. Naime, Rada Manojlović je gostovala u podkastu kod Bokija 13 i tom prilikom otvorila dušu. Ona je otkrila da su joj se tokom karijere dešavale čudne stvari… »
Rada Manojlović bila žrtva crne magije: Rada Manojlović u svom dvorištu pronašla krvav donji veš: Bilo je svačega... Šok i…

Rada Manojlović bila žrtva crne magije: Rada Manojlović u svom dvorištu pronašla krvav donji veš: Bilo je svačega... Šok i…

Kurir pre 4 dana
Pevačica, Rada Manojlović otvoreno je govorila o najintimnijim temama – od svog odnosa sa kolegom Milanom Stankovićem, do neobičnih i uznemirujućih događaja u porodičnom dvorištu, zbog kojih veruje u postojanje crne magije. - To je moja maćeha videla… »
"Maćeha je u dvorištu pronašla krvav muški veš" Pevačica uživo u emisiji progovorila o crnoj magiji: "Bože, teško mi je da…

"Maćeha je u dvorištu pronašla krvav muški veš" Pevačica uživo u emisiji progovorila o crnoj magiji: "Bože, teško mi je da…

Alo pre 4 dana
Rada Manojlović o crnoj magiji. Pevačica, Rada Manojlović otvoreno je govorila o najintimnijim temama Od svog odnosa sa kolegom Milanom Stankovićem, do neobičnih i uznemirujućih događaja u porodičnom dvorištu, zbog kojih veruje u postojanje crne magije… »

Vesti dana »