Povezane vesti
Zgrada na Trgu galerija dobija novo lice Fasada ŽTP-a pod restauratorskim nadzorom
Dnevnik 28.10.2025
Obnova zgrade ŽTP-a na uglu Ulice Vase Stajića i Trga galerija uskoro bi trebalo da počne i trajaće 120 kalendarskih dana. Pripreme su u toku i na delu fasade na Trgu galerija već su postavljene skele, kao i saobraćajni znak za radove. Oko tog… »
Zgrada iz 1950. dobija novo lice: Počinje restauracija
B92 28.10.2025
Obnova zgrade ŽTP-a na uglu Ulice Vase Stajića i Trga galerija uskoro bi trebalo da počne i trajaće 120 kalendarskih dana. Pripreme su u toku i na delu fasade na Trgu galerija već su postavljene skele, kao i saobraćajni znak za radove. Oko tog… »
Zgrada ŽTP-a na Trgu galerija uskoro u novom ruhu
Moj Novi Sad 28.10.2025
Obnova zgrade ŽTP-a na uglu Ulice Vase Stajića i Trga galerija uskoro bi trebalo da počne i trajaće 120 kalendarskih dana. Kako javlja "Dnevnik", pripreme su u toku i na delu fasade na Trgu galerija već su postavljene skele, kao i saobraćajni znak za… »
Vesti dana »
Gajić o lokalnim izborima: Vladajućoj koaliciji bilo važno da pobedi 10:0, studenti imaju veću podršku od opozicije
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 35 povezanih
Naprednjaci u Bajinoj Bašti imaju većinu, o vlasti u Sevojnu odlučuje Zdrava Srbija
Ozon press pre 1 satjoš 49 povezanih
„Mislim da smo juče za dlaku izbegli da imamo smrtni slučaj“: napadi na novinare obeležili lokalne izbore u Srbiji
Mašina pre 8 satijoš 21 povezana
Vučić podržao odluku Milanovića o otkazivanju samita Brdo-Brioni: Meni tamo nije mesto, Jasenovac je prioritet
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane