Povezane vesti
Džibonijeva oštra kritika savremenog društva: "Kako svet danas izgleda, stvarno to ne izgleda dobro..."
Telegraf 28.10.2025
U razgovoru za RTCG, proslavljeni muzičar Zlatan Stipišić Džiboni ponudio je oštru kritiku savremenog društva, ali i poruku nade i poziv na "osvešćenje". Džiboni smatra da se fundamentalni problem krije u pogrešnom vrednovanju stvari, gde je cena postala… »
Izjava dana: „Danas stvari mnogo koštaju, a malo vrede“
BizLife 28.10.2025
Zlatan Stipišić Džiboni govorio je o stanju u našem društvu u izdvojio jedan trenutak kao prelomni u urušavanju sistema vrednosti. „Nisam ja srećan sa ovim. Ovo kako svet danas izgleda, stvarno meni to ne izgleda dobro, što ne znači da neće. Ja mislim da… »
Vesti dana »
Pripadnik SAJ zaustavio pucača sa Novog Beograda Najnoviji detalji pucnjave u restoranu: Specijalac bio van dužnosti na piću, a onda je usledila drama
Blic pre 30 minutajoš 30 povezanih
Kačka: Evropa mora biti ujedinjena i integrisana kako bi se prebrodili svi izazovi
NIN pre 30 minutajoš 39 povezanih
Merc apelovao na Evropsku uniju da zemlje Zapadnog Balkana i Moldavija ubrzano pristupe EU
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 30 povezanih
Amerika optužila kubanskog lidera Raula Kastra za ubistvo pre tri decenije
BBC News pre 50 minutajoš 23 povezane
Marta Kos pozdravila usvajanje tzv. Petrašinovićevih zakona i najavila još dva ključna akta
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih